Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

csalás highlight_off

Személyek:

T. Asztalos Ildikó highlight_off
Találatok: [40]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

SZDSZ-per: "miért nem kérdezik meg Kóka Jánost, Fodor Gábort?"

Több vádlott is azt vallotta, hogy "bevett gyakorlat", "nyílt titok" volt az álszavazás az SZDSZ küldöttgyűlésén; a párt 2007 márciusi tisztújító küldöttgyűlésén történtek miatt indult büntetőper szerdán kezdődött a Budai Központi Kerületi Bíróságon.

A magyar politika mélységei: Zuschlag és az álküldöttek

Az InfoRádió 2008 belpolitikai eseményeiről szóló összeállításának második részében a kis pártok belharcait, a gazdasági válság hatásait és több belpolitikai botrányt tekint át.

Gyanúsított SZDSZ-es küldöttek

Három Borsod-Abaúj-Zemplén megyei SZDSZ-alapszervezeti tagot gyanúsított meg a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) magánokirat-hamisítással a tavaly márciusi országos tisztújító küldöttgyűlésen történt szabálytalanságok miatt – közölte lapunk érdeklődésére Tafferner Éva, a BRFK szóvivője.

SZDSZ-botrány: Négy küldött elismerte a csalást

Négy meghallgatott elismerte, hogy T. Asztalos Ildikó, az SZDSZ Borsod megyei elnöke a párt tavaly márciusi tisztújító küldöttgyűlésén felkérte őket, hogy jelen nem lévő küldöttek helyett szavazzanak - ismertette az úgynevezett Jüttner-bizottság jelentését a testületet vezető Jüttner Csaba.
Találatok: [40]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>