language

Akták:

Csányi Sándor megzsarolása highlight_off

Csányi Sándor megzsarolása

2007-ben 3 férfi 12,5 milliárd forintnyi eurót követelt Csányi Sándor OTP elnök-vezérigazgatótól a Bankár vállalkozáscsoport tevékenységét vizsgáló APEH dokumentumokért. Az adóhatóság még 2000-ben tett feljelentést a Bank Center tulajdonosváltásai és jelzáloghitel ügyletei kapcsán. A fenyegető emailek szerint Csányi is segédkezett a 150 milliárd forintos kárt okozó pénzügyi visszaélésben, ami miatt az APEH nyomozást folyatott. A vizsgálatot érintő akta nyilvánosságrahozatalával fenyegető levél kapcsán Csányi feljelentést tett, a vádlottakat, köztük Gubuznai Zoltánt felfüggesztett börtönbüntetésre és pénzbírságra ítélték első fokon.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Téves lista Rogán exnejével – offshore ingatlanvásárlások a Belvárosban

Egy Rogán Antal volt nejéhez köthető cég is önkormányzati ingatlanhoz jutott az V. kerületben – ez szerepel azon a listán, amelyet az atlatszo.hu közölt. Az önkormányzat utólag azonban közölte, az általuk összeállított listán több tétel tévesen szerepel. Így ez is.

Politikai szálak Csányi zsarolása ügyében

Keller László és Kapolyi László szocialista politikusoknál "házalt" több évvel ezelőtt a Bank Center-ügy irataival az egyik vádlottja annak a büntetőpernek, mely Csányi Sándornak, az OTP elnök-vezérigazgatójának megzsarolása miatt indult - derült ki a Pesti Központi Kerületi Bíróság csütörtöki tárgyalásán tanúk vallomásaiból.
Találatok: [5]  Oldalak:   1