Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Cselényi László highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [22]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Duna tévés fantomcégek: Az RTL-vezérig érnek az Apokalipszis-ügy szálai

Dirk Gerkens RTL-vezérig terjed az offshore hátterű, milliárdos köztartozást felhalmozó és több korrupciógyanús állami szerződéssel büszkélkedő Apokalipszis Kft. kapcsolatrendszere.

Feljelentést tesz a Duna Tv titokzatos sorozatai miatt a médiaalap

Az ügyészséghez fordul a Duna Tv tavalyi szerződései miatt a közmédiát felügyelő alap. A csatornánál tavaly másfélmillárd forintot költöttek olyan sorozatokra, amelyek vagy el sem készültek, vagy másról szóltak, mint amit megrendeltek. A pénzt titokzatos közvetítő cégeknek fizették ki, a sorozatokat más cégek készítették jóval olcsóbban.

Látványcsontvázak...

A Varga Mihály miniszterelnökségi államtitkár vezette gazdasági tényfeltáró bizottság befejezte munkáját. Összesen 63 témát ölel fel a jelentés, ennyi csontvázat találtak a tavalyi költségvetési szekrényben, ami - szerintük - meglepetésként érheti a közvéleményt, s az immáron több mint száz napja kormányzó politikusi csapatot is.

Offshore cégtől vett vitatható áron szappanoperát a Duna Tv

Közel százmillió forintért vásárolta meg egy offshore cégtől a Duna Tv a Második esély című szappanoperát, amelyet már több magyar nyelvű csatorna is bemutatott, és egy filmforgalmazással foglalkozó szakértő szerint legfeljebb 20 millió forintot ér. A csatorna ezt a sorozatot is abból a többmilliárdos rendkívüli állami támogatásból vette, amelyből más, ellentmondásos szerződésekre is költöttek.

Csaknem 50 millióval távozik a Duna TV elnöke

Bár maga mondott le, bruttó 49 millió forinttal távozhat a Duna TV elnöke. Az nem egyértelmű, hogy vonatkozik-e rá a két millió forint feletti végkielégítésekre kiszabott 98 százalék különadó. Az elküldött állami cégvezetőknek valószínűleg fizetniük kell, de náluk is kérdés, mennyit.

"Láthatja, producer vagyok, nem stróman" - találkozás a Duna Tv rejtélyes partnerével

Hosszas keresgélés után sikerült megtalálni azt a vállalkozót, aki a hozzá kötődő cégek révén a Duna Tv több százmilliós szerződései körül kirobbant ügy egyik kulcsszereplője.

Helyreigazítás

„Helyreigazítás az „Elesett” a Duna TV is Cselényi elköszönt, 50 milliót visz” című cikkben közölt valótlan állításainkkal kapcsolatban. A cikkben közölt valótlan, egyúttal sérelmes állítások miatt Kálomista Gábortól és a Mega Film Kft-től elnézést kérünk!
Találatok: [22]  Oldalak:   1 2 3   >  >>