language

Személyek:

Cselovszki Zoltán highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Meddig tartható még Rogán Antal? (III.)

Nap nem telik el Rogán Antalról szóló, botrányos hírek nélkül. A Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője mára akkora úr, hogy nemhogy ellene nem indulhatnak eljárások a vádhatóság jóvoltából, de az ő terhére vallók vagy nyilatkozók ellen viszont azonnal nyomozni kezdenek a hatóságok. Rogán egyébként is folyamatosan perrel fenyegeti a sajtót, illetve azokat, akik felfednék a gyanúsabbnál gyanúsabb kapcsolatait, például Habony Árpádig érő baráti körét, s csodálatra méltó gazdagodását. Az ezernyi kínos ügy árnyékában napról napra égetőbb a kérdés: meddig tartja még szorosan maga mellett az egyre kínosabbá váló Rogánt a kormányfő?

Hét korrupciógyanús ügy, amikbe Rogán Antalnak régen bele kellett volna buknia

A fideszdrukkerek körében sem különösebben népszerű. Nevét több mint tíz éve emlegetik zavaros ügyekkel összefüggésben. Politikai karrierje mégis töretlen – eddig legalábbis. Vajon miért? Vajon így marad-e? Rogán Antal titkát próbáljuk megfejteni, s arra jutunk: a támadható ember nem rossz az erős pártvezetésnek, ellenkezőleg. A legújabb fejlemény a feltaláló-mutyi, de korábban is volt már legalább hét olyan ügye, amikbe egy jogállamban belebukott volna.

Fidesz-közeli műértők irányítják az MNB 30 milliárdos műkincsvásárlási programját

Négy év alatt 30 milliárd forintos keretösszeget költhet el műkincsvásárlásra a Magyar Nemzeti Bank, amely programból régi fideszesek és állami vezetők juttatására is marad pénz. Az értékbecslő szakma elitje pedig szokatlan módon társadalmi munkában dolgozik. A Nemzeti Értéktár Program titkai.

Belvárosi telex-ügy: hárít és csúsztat az önkormányzat

A belvárosi önkormányzat reagált az atv.hu tegnapi cikkére, amelyben megírtuk: 2006-ban és 2007-ben sem spórolt technikai eszközeinek karbantartásán és telekommunikációs költségein a Belváros-Lipótváros Vagyonkezelő Zrt. Az önkormányzat sajnos nem mond igazat.

Karácsonyi ajándék volt a lakókat elfalazó hotel?

Az ötödik kerületben egy udvarra építettek fel egy szállodát. Az önkormányzat és a szakértők szerint minden rendben van vele. A lakóknak viszont nem tetszik az ablakoktól két-három méterre emelkedő tűzfal.
Találatok: [8]  Oldalak:   1