Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Csillag Dezsőné highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Kitiltások: nagyon fontos üzletember lehet a rejtélyes hatodik

Egy, a Külügyminisztérium állományába tartozó vezető tisztviselő is az amerikai kitiltási ügy érintettjei között van – írta csütörtöki számában a HVG. A lap úgy tudja, hogy az illető nemrég került a tárcához, Szijjártó Péterrel érkezett. A minisztérium közleménye szerint nincs tudomásuk ilyen személyről, ezért felszólítják a lapot, hozza nyilvánosságra a konkrét információkat, hogy megtehessék a szükséges lépéseket.

LMP: Szólaljon meg a NAV-elnök is!

Szél Bernadett az országgyűlési törvény alapján úgy látja, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) elnöke köteles a parlamenti képviselők számára a feladatuk ellátásához szükséges valamennyi felvilágosítást megadni.

Nem nyilatkoznak a NAV felsővezetői az áfaügyekről

Szerettük volna megtudni és közreadni a NAV felsővezetőinek véleményét a hálózatos áfa-csalások ügye körül sokasodó kérdésekkel kapcsolatban. Annak rendje-módja szerint ez irányú interjúkéréssel fordultunk a NAV sajtóosztályához, amit aztán annak rendje-módja szerint el is utasítottak. Pedig mi nem is vizsgálóbizottságot akartunk, csak teret adni az érintettek álláspontjának, hogy ne tűnhessen egyoldalúnak a cikksorozatunk.
Találatok: [7]  Oldalak:   1