Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Csobánczy Péter highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Draskovics erős tagadásban

Lényegében a rágalmazással vádolt Kiss Ernő nyugalmazott rendőr dandártábornok állításait támasztották alá volt kollégái, akiket tanúként hallgattak ki a Draskovics Tibor volt igazságügyi miniszter által kezdeményezett perben. A tegnapi tárgyaláson Draskovicsot is meghallgatták.

Draskovics: Nem követtem el hivatali visszaélést

Bíróságon nézett egymással farkasszemet Kiss Ernő (62) nyugalmazott rendőr dandártábornok és vádlója, Draskovics Tibor volt igazságügyi és rendészeti miniszter abban az elmérgesedett rágalmazási ügyben, amelynek során a volt főrendőr még saját magát is bűncselekmény elkövetésével vádolta meg, hogy Draskovicsra tett kijelentéseit fenntartsa.

Horn mentette Draskovicsot?

Fenntartotta korábbi állításait a bíróságon a rágalmazás miatt perbe fogott Kiss Ernő nyugalmazott rendőr dandártábornok, aki szerint 1996-ban Horn Gyula akkori MSZP-s kormányfő utasítására szüntették meg az államtitkárként dolgozó Draskovics Tibor elleni nyomozást.

Megvádolta magát a bíróságon a volt főrendőr

Védekezés közben saját magát is bűncselekmény elkövetésével vádolta meg Kiss Ernő (62), a Központi Bűnüldözési Igazgatóság egykori vezetője abban a rágalmazási perben, melyet Draskovics Tibor volt rendészeti miniszter indított ellene.

Horn Gyula leállíttatott egy Draskovics elleni nyomozást?

Nyilvánvalóan nem volt szükség még egy politikai botrányra, ezért Horn Gyula - miniszterelnöksége idején - leállíttatott egy nyomozást, ami Draskovics Tibor, akkori államtitkár, jelenlegi igazságügyi miniszter ellen zajlott az olajügyekben.

Kiss Ernő: Horn leállította a Draskovics elleni nyomozást

Horn Gyula állította le a Draskovics Tibor ellen folytatott, Hézag fedőnevű titkos nyomozást 1996-ban.

Az olajügyek felgöngyölítésének akadályozása a vád

Szeszák Gyula nyugalmazott Hajdú-Bihar megyei főügyészt hallgatta meg hétfői ülésén a parlament olajügyi bizottsága. Szeszák az ülésen Györgyi Kálmán leköszönő legfőbb ügyészt és Pintér Sándor belügyminisztert is azzal vádolta meg, hogy akadályozták egy Hajdú-Bihar megyei olajügy felgöngyölítését.
Találatok: [8]  Oldalak:   1