Megújítjuk a sajtóadatbázist. Mondd el, milyennek szeretnéd!
language

Helyek:

Csongrád megye highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [553]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

„Ez nem háború, mert én nem lövök vissza” – mondja Újszentiván polgármestere

Lemondott egy képviselő és egy alpolgármester. Támadják, és elődje bűnügyének fejleményei is váratlan helyzetek elé állítják Bodó Imrét, aki a Fidesz ellenében nyert júliusban.

A tárgyalóteremben hallgatta végig Joób Márton szegedi képviselő, ahogy több társa is bűnösnek vallja magát

Újabb vádlottak meghallgatásával folytatódott annak a költségvetési csalási ügynek az előkészítése Szegeden, melyben a baloldali önkormányzati képviselő Joób Mártont és tizenhét társát vádolják azzal, hogy bűnszervezetben több mint 270 millió forinttal rövidítették meg a közöst. A mai ülésen több alvállalkozót is meghallgattak, mindenki bűnösnek vallotta magát. Joób nem volt beidézve, mégis a sarokból nézte a történéseket.

Nem egyezett ki az ügyésszel a fantomdiákokkal csaló iskola volt igazgatója

Nem létező diákokra vettek fel százmilliós támogatást két szegedi alapítványi iskolában, ebben az ügyben tárgyalt csütörtökön a Szegedi Törvényszék. Meghallgatták az egyik iskola volt igazgatóját, aki egykoron fideszes képviselő is volt a városban, és akire felfüggesztett börtönt kért az ügyész, ő azonban nem vallotta magát bűnösnek.

Százmilliókat nyelt el a kisteleki szellemszálló, és még mindig nem tudni, ez kinek a hibája

Újra bíróság elé álltak a kisteleki szellemszálló ügyének vádlottjai Szegeden. Több tanút is meghallgatottak, hogy kiderüljön, megvolt-e a szóban forgó gyógyászati központ megvalósításához szükséges önerő, és kitértek arra is, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség miként ellenőrizte az építkezést. A védelem három tanút sorakoztatott fel, csak úgy repkedtek a százmilliók a tárgyaláson, miközben a soha be nem fejezett wellnesskastély azóta is ott áll a Csongrád-Csanád megyei pusztában, de nem fürdeni, hanem graffitizni járnak oda leginkább a környékbeliek.

A múltkori büntetés után most pénzt kap az államtól Toroczkai mezőőrsége

Nemrég pénzbírsággal büntettek ásotthalmi mezőőröket, amiért a határsértőkkel szemben túlléptek a hatáskörükön, most viszont az állam jelentős támogatást nyújt a Mi Hazánk elnöke, a volt polgármester által gründolt szervezetnek és más, a déli határnál működő mezőőrségeknek.

Nem érzi magát bűnösnek a fantomdiákokra támogatást felvevő oktatási alapítvány egykori elnöke

További vádlottakat hallgattak meg abban a költségvetési csalási ügyben, amiben egy, két egykori szegedi oktatási intézményt fenntartó alapítvány érintett. A Szegedi Felnőttoktatási Gimnázium és Szakképző Iskola (Szefi) és a Rogers Gimnázium olyan tanulók után is vett fel normatív támogatásokat, akiknek nem volt tanulói jogviszonyuk, vagy volt, csak nem jártak be az órákra. Múlt héten több vádlott, aláíró tanárok is bűnösnek vallották magukat, amit a bíróság nem fogadott el, most újabb két vádlottat hallgattak meg, akik azonban állítják: ártatlanok.

Momentum: 10 tankerületi vezető kapott 2 millió fölötti jutalmat

A Momentum közérdekű adatigénylés után kapta meg a jutalomlistát.

A kenőpénzeket felrolnizták, és egy cukrászdában, névre szólóan osztották ki a szegedi vámosoknak

Tovább folytatódik annak a 49 volt pénzügyőrnek a pere Szegeden, akiket hivatali vesztegetés elfogadásával és más bűncselekményekkel vádolnak. A vádirat szerint a pénzügyőrök több mint 4356 esetben fogadtak el kenőpénzt, volt olyan, aki egy nap alatt 66 alkalommal korrumpálódott. Az ügyben korábban kilenc embert már elítélt a bíróság, több beosztott és egy őrnagy esetében született elsőfokú döntés, ami nem lett jogerős. Kedden tanúmeghallgatással folytatódott az ügy, ami más résztvevőkkel csütörtökön is napirenden volt, utóbbit azonban elnapolták.
Találatok: [553]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>