Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Csongrád Megyei Bíróság highlight_off
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Titkolná a szegedi bíróság, hány helyreigazítási per indult a megyei propagandalapok ellen

Gond nélkül terjesztenek valótlanságokat, majd azt nagy ritkán, csendben helyreigazítják. De, hogy mindezt hányszor teszik meg a Csongrád megyei propagandalapok, nem tudni, a Szegedi Törvényszék szerint az személyes adat. Az Átlátszó szerint viszont nem az.

Megkezdődött a korrupcióval gyanúsított szegedi bírák pere

Megkezdődött a vesztegetéssel, hivatali visszaéléssel és közokirat-hamisítással vádolt két szegedi bíró büntetőpere kedden a Debreceni Törvényszéken – tájékoztatta az intézmény sajtószóvivője az MTI-t.

Kétszáz vesztegetés esetén kétszázszor kell kikérni a mentelmi jogot?

Március vége óta nincs döntés dr. N. Norbert, a Csongrád Megyei Bíróság büntetőbírája bírói mentelmi jogának újabb bűncselekmények ügyében való felfüggesztéséről – mondta el érdeklődésünkre Szanka Ferenc, a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője.

Újra elutasították a szegedi bíró letartóztatását

A Kecskeméti Városi Bíróság után a Kecskeméti Törvényszék nyomozási bírója is elutasította a korrupció gyanúja miatt házi őrizetben lévő szegedi bíró előzetes letartóztatását; a kényszerintézkedés elrendelését a Szegedi Nyomozó Ügyészség kezdeményezte újabb bűncselekmények gyanúja miatt - közölte a Kecskeméti Törvényszék szóvivője csütörtökön.

Házi őrizetbe helyezték a szegedi bírót

Fellebbezés miatt, a Kecskeméti Városi Bíróság korábbi döntését megváltoztatva házi őrizetbe helyezte a Kecskeméti Törvényszék hétfőn azt a szegedi bírót, akit egyebek mellett több rendbeli vesztegetés, hivatali visszaélés, valamint okirat-hamisítás bűntettével gyanúsítanak - közölte a Bács-Kiskun Megyei Bíróság szóvivője az MTI-vel.

Az ítélet eladó?

Négyrendbeli vesztegetéssel, egyrendbeli hivatali visszaéléssel és háromrendbeli közokirat-hamisítással gyanúsítja a Szegedi Nyomozó Ügyészség dr. N. Norbertet, a Csongrád Megyei Bíróság büntetőügyekben eljáró bíráját.
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>