Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Dancsó József highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Szijjártó a Fidelitastól igazolt személyzetist a kormány bankjához

Tavaly még Sorostól féltette az igazságszolgáltatást Szabó Krisztián Szilárd, most az EXIM egyik vezetője lett.

A kormány most a dohánymultikat szívatja meg

A Fidesz újabb különadót vet ki, amellyel ezúttal a multinacionális dohánygyártókat sarcolja meg, míg a hazai dohánygyártó Continentalra csak elenyésző teher jut. Dobozonként 70-80 forinttal drágulhat a cigaretta, és tovább nő a feketepiac.

Ha trafik, akkor Continental

A Continental dohánycéghez kötődő egykori és mai alkalmazottak, valamint azok rokonai szerte Magyarországon taroltak a trafikos pályázaton. Ott lesznek minden fontosabb városban és számos kisebb településen.

Aránytalanul magas prémiumot kapott a fideszes alpolgármester testvére

Az orosházi fürdőt is kezelő Városüzemeltetési Zrt. két vezetője közel 15 milliós prémiumot vehet fel idén, többet, mint amekkora a cég nyeresége volt tavaly. Egyikük, a fideszes alpolgármester testvére, a helyi Fidelitasban ügyködött évekig.

Brüsszel elnyomja Lázár koprodukciós cigitörvényét?

Lázár János és a Continental Zrt. vezetője kezdettől fogva együttműködött a sajtóban nagy port felvert trafiktörvény kialakításában, amelynek a fő célja, hogy helyzetbe hozzák a sátoraljaújhelyi céget a piacon – tudta meg lapunk.

Képviselői összeférhetetlenség és képviselői jogállás IV. - Alkotói szabadság

Összeférhetetlen, azaz törvénytelen pozíciókat tartott fenn több országgyűlési képviselő tavaly - ez derül ki számos 2006-os vagyonnyilatkozatból.
Találatok: [7]  Oldalak:   1