Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Dányi József highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Újabb BKV-s vezető került házi őrizetbe

Előzetes letartóztatásból házi őrizetbe helyezte a bíróság Fuzik Zsoltot, a BKV volt informatikai vezetőjét, akit kötelességszegéssel, bűnszövetségben elkövetett vesztegetéssel gyanúsítanak a BKV-val és a Budapest Airporttal kapcsolatos ügyekben.

Pénzbüntetés volt BKV-snak

Közérdekű adattal való visszaélés miatt egymillió forint pénzbüntetésre ítélte nem jogerősen a Pesti Központi Kerületi Bíróság tegnap a BKV Zrt. volt gazdasági vezérigazgató-helyettesét.

Egymilliós büntetés BKV-s titkolózásért

Közérdekű adattal való visszaélés vétsége miatt pénzbüntetésre ítélte nem jogerősen a Pesti Központi Kerületi Bíróság csütörtökön a BKV Zrt. volt gazdasági vezérigazgatóját, Dányi Józsefet. Az Index az elejétől fogva figyelemmel kíséri az ügyet.

Milliós büntetést kapott egy volt BKV-vezér

Dányi Józsefet, a BKV Zrt. volt gazdasági vezérigazgatóját egymillió forint pénzbüntetésre ítélte a Pesti Központi Kerületi Bíróság közérdekű adattal való visszaélés vétsége miatt. A vád értelmében Dányi kérés ellenére megtagadta a cég reklámfelületeinek hasznosítására kötött szerződések adatainak kiadását.

Külföldre menekülne Hagyó?

Még az MSZP-n belül is megütközést keltett, hogy Hagyó Miklós – a Balogh Zsolt volt BKV-vezérigazgatóval készült leleplező interjúnk múlt szombati megjelenése előtt egy nappal – lányára íratta értékes XII. kerületi ingatlanjait. Félő, hogy a parlamenti képviselősége kivételével minden pozíciójáról lemondott, mentelmi jogot élvező volt főpolgármester-helyettes külföldre menekülhet a BKV-s büntetőeljárásban vélhetően rá váró gyanúsítás elől.

Megkezdődött a BKV reklámszerződésének kiadását megtagadó Dányi József pere

Kedden tartották a Dányi József, a BKV korábbi vezérigazgató-helyettese elleni büntetőper első tárgyalását. Dányit közérdekű adattal való visszaéléssel vádolják, mert másfél évig nem volt hajlandó kiadni azt a szerződést, amit a BKV reklámfelületei bérbeadásáról kötött a Peron Reklám Kft.-vel.
Találatok: [8]  Oldalak:   1