language

Akták:

Debreceni 2-es villamos highlight_off

Debreceni 2-es villamos

2008 elején Debrecen városa konzorciumot alakított a Debreceni Közlekedési Zrt.-vel, hogy közösen adjanak be pályázatot az Új Magyarország Program támogatási listájára, 2008 decemberében pedig az Európai Bizottság jóváhagyta a 2-es villamos beruházás támogatását.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Debreceni villamosbotrány: tovább folyik a vizsgálat

Nem fejezte be a mai határidőre a munkáját a debreceni önkormányzat tulajdonosi bizottsága, amely a 2-es villamosprojekt késlekedésének okait vizsgálja. A városvezetés jóváhagyta, hogy a bizottság addig folytassa a föltárást, míg nem tisztáznak minden részletkérdést.

Debreceni villamosbotrány: feljelentés lehet a vége

Holnap kezdi meg munkáját az a bizottság, amelynek jelentést kell készítenie a kudarcos debreceni villamosberuházásról. Az ellenzéki képviselők szerint tisztázatlan sok százmillió forint sorsa, ezért elképzelhetőnek tartják Demján Sándor meghallgatását is.

Jogsértések nehezítik a debreceni villamosépítkezést

A debreceni 2-es villamosvonal pályaépítését végző háromtagú konzorcium vezető tagvállalata, az Arcadom Zrt. munkatársai március 2-án jogsértő módon magukkal vitték a projekthez tartozó iratokat - mondta el Miklóssy Ferenc, a konzorciumi tag Keviép Kft. ügyvezető igazgatója hétfőn. Hozzátette: ezért visszavonták a cég vezetői jogát.

Hatodszor is megtámadták a debreceni villamostendert

Egyelőre nem írhatják alá a szerződést az új debreceni villamosokra hatodik alkalommal kiírt közbeszerzési eljárás nyertesével, mivel ismét megtámadták az eredményt. Ha a Közbeszerzési Döntőbizottság nem semmisíti meg az eljárást, szeptember végén írhatják alá a szerződést.

Ötödször siklott ki a debreceni villamostender

Értetlenséget és megdöbbenést keltett a debreceni városházán a Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB) napokban megszületett elmarasztaló határozata, amelynek értelmében immár a cívisváros ötödik villamosbeszerzési eljárása vált eredménytelenné.

"Súlyosan jogsértő" - nem sima ügy a debreceni villamostender

Debrecen önkormányzata súlyosan jogsértőnek tartja a Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB) által hozott, a debreceni 2-es villamos járműbeszerzési tenderével kapcsolatos elutasító döntést, ezért felülvizsgálati kérelemmel fordul a Fővárosi Bírósághoz - közölte Pajna Zoltán alpolgármester.
Találatok: [8]  Oldalak:   1