language

Akták:

Debreceni képviselők floridázása highlight_off

Debreceni képviselők floridázása

Debreceni képviselők floridázása

Állításuk szerint egy energetikai konferenciára utaztak Floridába a debreceni önkormányzat és számos helyi cég vezetői 2013 novemberében...

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [21]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Megszüntették a nyomozást a debreceni képviselők floridai útjával kapcsolatban

Megszüntette a nyomozást a debreceni fideszes önkormányzati képviselők és önkormányzati alkalmazottak tavalyelőtti floridai utaztatásával összefüggésben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda – az ORFK Kommunikációs Szolgálata erről vasárnap tájékoztatta az MTI-t.

Lezárult a nyomozás: a „floridázás” nem bűncselekmény

Annak idején nagy botrányt kavart, hogy debreceni cég- és városvezetők egy konferenciára Floridába utaztak közpénzen, majd tengerparti nyaralós fotókat töltöttek föl a világhálóra. A költségeket utólag megfizették. A rendőrség szerint minden rendben volt.

Egy éve nincs válasz: Miből „floridáztak” a debreceni városvezetők?

Évfordulóhoz érkeztünk. Egy éve a vagy.hu internetes hírportál cikkében ismertette, hogy számos debreceni városvezető tisztázatlan forrásokból Floridába utazott. A mai napig nem tudjuk, hogy milyen forrásokból tették ezt, a mai napig nem tisztázott, pontosan milyen célból és mennyiért - olvasható az Együtt – Korszakváltók Pártja debreceni szervezetének közleményében.

Már az ügyészségen a debreceni képviselők floridai útja

A nyíregyházi ügyészség vizsgálja a debreceni városvezetők floridai utazásának körülményeit. A városvezetők elvileg konferenciára mentek, valójában – minden jel szerint – csak üdültek Floridában.

Hűtlen kezelés lehet a "floridázásból"

A debreceni városházi tisztségviselők és önkormányzati cégvezetők nagy botrányt kavart tavalyi floridai utazása "a hűtlen kezelés bűntettének, és a közérdekű adattal visszaélés vétségének gyanúját kelti" - erről az ügyészség tájékoztatta a feljelentést tett debreceni ellenzéki politikust.

A nyíregyházi ügyészség vizsgálja a debreceni városvezetők floridai utazásának körülményeit

A debreceni fideszes képviselők és önkormányzati alkalmazottak tavalyi floridai utazásával összefüggésben hűtlen kezelés bűntette és közérdekű adattal visszaélés vétsége miatt folytat eljárást a Nyíregyházi Járási Ügyészség - közölte az Együtt-PM sajtóosztálya vasárnap az MTI-vel.

Hűtlen kezelés lehet a debreceni képviselők floridázása

Nyilván nem az a legfőbb tanulsága az ügynek, hogy ha itthon azt mondod, hogy Floridába mész egy konferenciára, akkor ne posztold ki a Facebookra, hogy valójában csak koktélozni, napozni és horgászni mentél ki, de mégis...

Debreceni "floridázás": Szabolcsban nyomoznak tovább

A debreceni vezetők elhíresült amerikai útja miatt indult rendőrségi nyomozás lassan és nehézkesen indult, s most még tovább húzódik: a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ugyanis elfogultságot jelentett be.

Együtt-PM: nyomoz a rendőrség a debreceni városvezetők floridai utazása ügyében

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság - az Együtt-PM politikusának feljelentése nyomán - elrendelte a nyomozást a debreceni fideszes képviselők és önkormányzati alkalmazottak tavaly őszi "botrányos" floridai utazása ügyében - közölte a szövetség szerdán. A rendőrség hivatali visszaélés miatt indított eljárást.

Nyomoznak a debreceni vezetők floridai útja miatt

Tavaly novemberben több debreceni városvezető vett részt egy floridai konferencián, de a Facebookra feltöltött képeik szerint valójában nyaraltak. Az a kérdés, kinek a pénzén.
Találatok: [21]  Oldalak:   1 2 3   >  >>