Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Decotra S.R.L. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Fővárosi tisztáldozat

A tavaly őszi hatalomátvételt egyedüli fővárosi cégvezetőként átélte, most azonban menni kellett - vajon mit tudhatott meg Tarlós István főpolgármester a hétvégén Kocsis Istvánról, a BKV vezérigazgatójáról?

Kocsis István képbe került

Az NNI a Népszabadság érdeklődésére megerősítette Kocsis gyanúsítotti kihallgatásának tényét. Közölte, hogy az ügyben – vele együtt – eddig három személyt gyanúsítottak meg. Egyszersmind sejtetni engedték, hogy az elkövetkező napokban további gyanúsítotti kihallgatások várhatók.

Másra mutogat Kocsis

Hűtlen kezeléssel gyanúsítja Kocsis István a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI); a hírek szerint kétmilliárd forintot "keresnek" a BKV jelenlegi vezérigazgatóján.

Gyanúsítottként hallgatták ki az MVM-ügyekben Kocsis Istvánt, a BKV vezetőjét

Különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki Kocsis Istvánt, a Magyar Villamos Művek Zrt. korábbi vezérigazgatóját. Az [origo] elérte a jelenleg a BKV-t vezető Kocsist, aki azonban a közleményén kívül más részletet nem akar közölni. A közlemény szerint az MVM-et ért anyagi károk miatt gyanúsították meg, amellyel szemben ő panasszal élt.

Az aprópénzig jutottak csak eddig a sokmilliárdos MVM-ügy nyomozói

Egy 40 milliós tanulmány ügyében született meg az első gyanúsítás az MVM-ügyben, pedig a Kocsis István vezetése alatt kötött, a cég által is gyanúsnak talált szerződések értéke tízmilliárdokra rúg. Az [origo] összegyűjtötte, eddig mit lehet tudni az MVM offshore-ügyleteiről.

Leírva - MVM-ügyek

Egy jogi jelentés felveti, hogy zárolni lehetne Kocsis István, az MVM volt, a BKV jelenlegi vezérigazgatója vagyonát.

Az MVM alkotmányos költsége

„A BKV korrupciós ügyei eltörpülnek az állami tulajdonú Magyar Villamos Művek Zrt.-nél (MVM) folyó gazemberségekhez képest" - interpellálta tavaly a miniszterelnököt a Fidesz, a kormányváltás óta viszont nem háborgatták ezt a csontvázat.

Kapolyi hallgat a panamai cégről

Kapolyi László tavaly azt nyilatkozta, hogy tulajdonrészt szerzett egy szerbiai erőműprojektben, a szerb cégnyilvántartás szerint azonban Kapolyi-cégek nem vesznek részt a loznicai beruházásban.

"Sem nekem, sem feleségemnek nincs offshore cége" - Cáfol Kocsis

Cáfolta Kocsis István, hogy neki, vagy feleségének köze lenne a brit bejegyzésű, offshore hátterű Jadran Investments Limited nevű céghez, jelenleg a BKV Zrt. vezérigazgatója, korábban a Magyar Villamos Művek Zrt. vezérigazgatója az MTI kérdésére hétfőn azt is elmondta, hogy jogi úton kéri ennek tisztázását.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>