Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Dél-Dunántúli Regionális Bank Zrt. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>

Brókerbotrány: napokon belül az önkormányzatok számláján lehet a pénz

Hét-tíz napon belül az önkormányzatok számláján lehet az a pénz, amit a kormány múlt szerdán hagyott jóvá azon települések számára, amelyek a DRB Bankcsoportnál vezették számlájukat, és ezért forrásuk ragadt benn a négy bank valamelyikénél - jelentette be Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) parlamenti államtitkára hétfőn sajtótájékoztatón.

68 milliárd forintnyi vagyont már lefoglaltak a Buda-Cashnél

Eddig 62 milliárd forintnyi kárt tártak fel a Buda-Cash botrányban, és 68 milliárd forintnyi vagyont koboztak el. A Quaestornál még nem tart itt a nyomozás.

Buda-Cash-ügy: előzetesben marad három érintett

A Fővárosi Törvényszék jogerősen is helybenhagyta a Buda-Cash-ügyben érintett három ember előzetes letartóztatását - közölte a törvényszék sajtóosztálya csütörtökön az MTI-vel.

„Nehéz azt mondani, hogy nem fideszes bankbotrányról van szó”

A Párbeszéd Magyarországért (PM) szerint elég nehéz lenne azt mondani, hogy a Quaestor esetében nem egy fideszes bankbotrányról van szó.

MNB-alelnök: szervezett bűncselekmény történt a BC-nél

Szervezett bűncselekmény történt a Buda-Cash-nél, és a Hungáriánál – ezt mondta a Nemzeti Bank alelnöke a parlament gazdasági bizottságának ülésén. Az ügyészség pedig kezdeményezte a Buda-Cash-ügy három gyanúsítottjának előzetes letartóztatását. Közben az Országos Betét-biztosítási Alap megkezdte a DRB ügyfeleinek kártalanítását.

Egymásra mutogat a Fidesz és az MSZP a Quaestor botránya miatt

Az MSZP szerint a Quaestor-csoport csődjével végképp bebizonyosodott, hogy "fideszes bankbotránnyal állunk szemben: a Fidesz közeli cégcsoport nyakig benne volt a keleti nyitás Szijjártó Péter által vezényelt üzleteiben".

Buda-Cash-ügy: három gyanúsított előzetes letartóztatását kezdeményezik

Három gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelését indítványozta az ügyészség a Buda-Cash-ügyben - tájékoztatta a Fővárosi Főügyészség sajtószóvivője kedden az MTI-t.

MNB-alelnök: csak formailag vizsgálták a bókerbotrány bankjait

Balogh Ádám szerint csak pár napot kell várniuk a kártalanításra a volt betéteseknek. Az MNB alelnöke egy képviselői kérdésre válaszolt a parlamentben.
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>