language

Lapok:

délmagyar highlight_off

Helyek:

Szeged highlight_off

délmagyar

Magyarországi regionális hírportál. A www.delmagyar.hu, illetve a www.delvilag.hu domain alatt érhető el. A szegedi Délmagyarország Napilap internetes változataként indult, főszerkesztője Pósa Árpád. 1999. május 1-jén jelent meg először, majd 2000 májusától a cikkek felvitele több, mint egy éven át szünetelt. 2000-ben a brit Northcliffe Newspapers Group magyarországi vállalata, a Lapcom Kft. lett a tulaj. A Lapcom Zrt részvényeinek 100 %-át 2017 őszén vásárolta meg az Avalue Befektetési Kft., mely az Andy Vajna tulajdonában lévő AV Investments leányvállalata volt. Így a az online hírportál leginkább kormánybarát hangvételűvé vált. 2018. novemberében ezután a tulajdonos a kiadót önként felajánlotta az akkor megalakuló Közép-európai Sajtó és Média Alapítványnak (KESMA), mely lépéssel ténylegesen egy tulajdonoshoz került a többi regionális lappal. Ezt, illetve Andy Vajna halálát követően több személycserét is végrehajtottak a lap kiadójának menedzsmentjében.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Duplaannyiba kerülhet a tramtrain

Hódmezővásárhely, Szeged - Az eredeti összeg duplájába is kerülhet a Szeged és Hódmezővásárhely között közlekedő tramtrain nyolc járműve, amelynek darabját kétmilliárd forintért gyártja le a Stadler. Azt még nem tudni, ki fizeti a pluszforrást. Még nem döntötték el, kialakítanak-e vécét a járműveken darabonként 370 millió forintért.

Döbbenetes összeg: 10 milliárdot kap a Szegedi Ifjúsági Centrum a kormánytól

Csak azt nem tudni, mi az a Szegedi Ifjúsági Centrum, ami még az idén megkapja a 10 milliárdot. Az önkormányzaton sosem hallottak még róla, nem is terveznek ilyet. Akkor ki kapta a döbbenetes pénzt? A delmagyar.hu és a Szegedma is úgy tudja, a püspökség kapta a stadionra.

Felbujtás a vád a parkolóbérletes ügyben - Mózes Ervin: Képtelenség az ügyészség álláspontja

Közel húsz éve ismert az ügyészség és a közvélemény előtt, hogy más nagyvárosokhoz hasonlóan Szegeden is ingyen kapnak parkolóbérletet a képviselők, rendőri vezetők, bírák és ügyészek a közfeladatuk ellátásához. Úgy néz ki, ez csak Szegeden törvénysértő, ahol már hat gyanúsítottja van a parkolóbérletek ügyében négy éve folyó nyomozásnak. Felbujtással vádolják Mózes Ervin címzetes főjegyzőt, Solymos László alpolgármestert és Kalmár Gábor kabinetvezetőt.

Megakadt a Quaestor torkán a Régi Hungária

Húsz év alatt se lenyelni, se kiköpni, de főleg eladni nem tudta a Régi Hungária Szállót a Quaestor, a társaság bukása kényszerpályára terelheti a 40 éve elátkozott épület sorsát.

Kártérítésre kötelezték Kumborékat

Több 10 millió forintot ítélt meg jogerősen a Budapest Környéki Törvényszék július elején annak a szegedi vállalkozónak, akitől 2001-től zsarolt ki pénzt Kumbor Tibor volt rendőrnyomozó és két arab társa.
Találatok: [9]  Oldalak:   1