Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Delta Systems Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Mészáros és Csányi közvetlen bizalmasai az Est Mediában

Antal Kadosa és Barna Zsolt, vagyis a Mészáros-birodalom és az OTP-csoport egy-egy prominens vezetője vásárolt tulajdont és kap vélhetően szerepet a tőzsdén jegyzett Est Media Nyrt. életében.

Pikáns húzással lett részvényes az Est Médiában a főváros

Budapest is részvényes az Est Mediában, amely nemrég nagy bizniszt kötött egy állami megrendeléseknél befutó IT-cég felvásárlásával – derült ki a cégbírósági iratokból. A korábbi városvezetés elismerte, hogy a cég felhalmozott köztartozásának több mint 97 százalékát elengedték a csődeljárásban, a maradékért pedig részvényt kaptak. A főpolgármester hivatala szerint még sincs szó arról, hogy a tőzsdén spekulálnának a közvagyonnal, inkább gyarapították azt. Egy befektetői érdekvédelmi szervezet szerint viszont ez klasszikus hazardírozás, még ha most nyerésben vannak is.

A kormány háttérintézménye százmilliókért húz nyomkövető karperecet idősekre

A kormány (egész pontosan a fejlesztési minisztérium) háttérintézménye, a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ) 191 millió forintért vásárol “idős gondozottak ellátására alkalmas vészjelző-segélyhívó karpereceket” az azokhoz tartozó rendszerrel együtt – derül ki az uniós közbeszerzési értesítőben megjelent hirdetményből. A beszerzés az Idősügyi Infokommunikációs Modellprogram részét képezi, ez az a program, aminek keretében hátrányos helyzetű településeken élő idősek informatikai eszközöket, internet-hozzáférést, informatikai oktatást kapnak.

Megint az ingyenlapotopos cég nyert egy kövér állami pályázaton

Az Idősügyi Infokommunikációs Modellprogram keretében idős gondozottak ellátására alkalmas vészjelző-segélyhívó karperecek és hozzákapcsolódó rendszer szállítására írt ki közbeszerzési pályázatot a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség. A beszerzés 800 db bázisállomásra GSM modullal, 800 db vészjelző karperecre, 1 db diszpécserközpontra szól kliensszoftverrel, 63 kliensre. A 800 db-os alapmennyiségen felül +200 db vészjelző és segélyhívó karperecegység és bázisállomás egyedi megrendelésére is lehetőség lesz, amennyiben a megrendelő úgy dönt majd.

Az egyik Orbán-testvér ismerősének cége nyert a NAV pályázatán, méghozzá a legdrágább ajánlattal

A legdrágább ajánlattal nyerte meg a Nemzeti Adó- és Vámhivatal egyik nagyértékű közbeszerzését egy cégcsoport, benne egy olyan vállalkozással, amelynek tulajdonosa régóta kötődik ifjabb Orbán Győzőhöz, a miniszterelnök testvéréhez - derül ki a Direkt36 birtokába jutott dokumentumokból és piaci szereplőktől szerzett információkból.

Újabb zsíros állami megbízást nyert az ingyenlaptopos cég

Megint behúzott egy közpénzes megbízást a Delta System Kft., ezúttal a Digitális Fogyasztóvédelem projekthez kapcsolódó új fejlesztéseket nyerte el a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökségtől. Igaz, most nem egyedül futott be, a Grepton Informatikai Zrt.-vel kell osztoznia. A kiíró egyébként eredetileg 691 millió forintra becsülte a munkát, a nyertesek azonban 730 millió forintért vállalták el.

Megvan, ki nyerte el a 3 milliárdos kormányzati informatikai tendert

A nyugdíjasok ingyenlaptopjai után megint állami megrendelésre szállíthat a Delta Systems Kft. Legújabban a közösségi internethozzáférési pontok fejlesztésére, szolgáltatási portfóliójuk bővítésére kiírt pályázatot nyerte el a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökségtől (KIFÜ) a közbeszerzési értesítő szerint.

Méretes csúsztatások a nyugdíjasoknak szánt ingyenlaptopok körül

A kormány elhalmozza így év vége felé a nyugdíjasokat. Jó lett a GDP, kaptak nyugdíjprémiumot. Sikerült alábecsülni az inflációt – osztottak nyugdíjkorrekciót, januárig visszamenőleg. És már hordják ki a postások a 10 ezer forintos karácsonyi Erzsébet-utalványt is.
Találatok: [9]  Oldalak:   1