Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Délvidék Sport Akadémia highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [3]  Oldalak:   1

Foci mindenek felett: már 20 milliárdot költöttek Orbánék a határon túl

"A felvidéki labdarúgó-akadémia helyszíne Rimaszombat lesz. A Szlovákia területén található városban akadémiai épület- és edzőpálya-beruházások valósulnak meg 1,5 milliárd forint értékben. Itt még a támogatói szerződés megkötése hátravan, és mivel határon túli beruházásról van szó, nem lehet közvetlenül az Emberi Erőforrások Minisztériumával szerződni, szükség van a szakági sportszövetség közbeiktatására, ami azt jelenti, hogy a projekt finanszírozásához szükséges anyagiakat a Magyar Labdarúgó Szövetségtől fogjuk megkapni."

11,5 milliárdot adtak határon túli focira Orbánék 1,5 év alatt

2016-ban összesen 8 milliárd forint ment el a költségvetésből határon túli sportfejlesztésekre, a költekezéssel idén sem állt le a kormány, 3,5 milliárdot már kiszórtak.

A Pancho Aréna tetején összefutott Orbán Viktorral, és a magyar állam már küldte is a pénzt kedvenc focicsapatának

„AZ ÉN FEJEMBŐL INDULT EL AZ EGÉSZ, HOGY ÚGY MONDJAM, MERT ÉN AZ ORBÁNNAL JÓBAN VAGYOK.” Ezt az Újvidéken élő legendás fociedző, Árok Ferenc mondja, amikor a szerb harmadosztályban játszó csapat, a Topolya TSC focicsapatának hárommilliárd forintos magyar állami támogatásáról kérdezzük. Hozzá azután jutottunk el, hogy a Vajdaságban próbáltunk utána járni, miért megy a magyar adófizetők pénze a Topolyának.
Találatok: [3]  Oldalak:   1