Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Derce Tamás highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>

Gyurcsány szóvivője is kényelmes posztot kapott Tarlóséktól

Megszereztük a fővárosi cégek igazgatóságainak és felügyelőbizottságának új névsorát: álláshalmozó fideszesek, kerületi sajtóreferensek és ismert ellenzékiek is díjazással járó pozícióhoz jutottak. Mások mellett Gréczy Zsolt, Kerék-Bárczy Szabolcs, Gulyás Gergely, Kocsis Máté is a listán. Igaz, utóbbi két politikus ezért nem vesz fel pénzt. A döntéseket zárt ülésen hozta meg a közgyűlés decemberben.

Derce: Valamit letettem Újpest asztalára

Élete végéig jár majd a pénz Derce Tamásnak, a korábbi újpesti polgármesternek, ha a volt kerületének képviselői kedd délután megszavazzák számára a Semsey Aladár Díjat. A 2010-ben leköszönő és a jelenlegi polgármestert támogató Derce állítja, megérdemli a díjat, a pénzt azonban nem veszi fel, hanem egy alapítványnak utalja. Visszautasítja az alku vádját és elege van a politikából.

Újabb botrányos Wintermantel-ügy: közpénzből politikai hála?

A Wintermantel Zsoltot támogató, Dercéhez köthető Újpestért Egyesület vezetője Dr. Kató Balázs 2014. decemberéig havi 600 ezer plusz ÁFA megbízási díjat és költségtérítést kaphat az Újpesti Önkormányzattól - derül ki a szocialisták szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményéből. A szerződést az önkormányzati választás előtt írták alá. Így Kató négy év alatt majdnem 40 millió forinthoz jut.

Újpest hálás népe követelt életműdíját Dercének

Újpest kiemelkedő személyiségei egységesen fogalmazták meg és tolmácsolták az új városvezetésnek a helyi polgárok elvárását, hogy a nyugdíjba vonuló polgármester, Derce Tamás két évtizedes sikeres működését méltó módon ismerje el a IV kerület – mondta Wintermantel Zsolt.

Megszavazták Derce Tamás örök járadékát Újpesten

Csütörtök esti ülésén az újpesti önkormányzat megszavazta Derce Tamás korábbi polgármester életműdíját, ami azzal jár, hopgy élete végéig havi 350 ezer forintot kap. Az ötlet a fideszes Wintermantel Zsolté volt, de még a KDNP budapesti elnöksége is tiltakozott ellene.
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>