Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Deutsche Telekom highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [31]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Választási rendszer, adó, közlekedés: ez kerülhet Mészáros jobbkezéhez a T-Systems megszerzésével

Ezúttal multicég, német állami érdekeltség landol Mészárosék köreinél. Az üzlet nyomán elképesztő mennyiségű állami megbízás és referencia kerül a Mészáros Lőrinc kisebbségi, Mészáros barátjának többségi tulajdonában lévő informatikai céghez, a 4iG-hez.

Megszólalt a telefon, haptákban a Telekom – az Origo széthullásának története

Hogyan esett szét Magyarország egyik legnagyobb hírportáljának szerkesztősége? Kik voltak a szereplői a botránynak? Mi lett a szétszéledt szerkesztőség tagjainak sorsa, és kik léptek a helyükre? Az Origo-botrány rövid krónikája.

Ez nem sajtónak való vidék

A szektor nyereségét elszippantó, büntető jellegű reklámadó, illetve az Origo, a vezető hazai portál főszerkesztőváltása is azt bizonyítja, hogy a kormányalakítás idején különösen nehéz idők járnak a médiára. Közös a két történetben, hogy egyaránt megzavarták a Sanoma-csoport eladását, illetve azt a tervet, amely szerint a Sanoma digitális portfóliója az Origóval integrálódna.

Alkuk és cáfolatok

Piszkos üzletet kötött a Magyar Telekom és a kormány még tavaly, s alkujuk egyik következménye a mind nagyobb botránnyá dagadó, a hét elején kirobbant Origo-ügy – így összegezhető a 444.hu tegnap megjelent cikke, amely meglehetősen súlyos vádakat fogalmaz meg a telekommunikációs céggel és a kabinettel szemben, a Telekom azonban határozottan cáfol.

Deutsche Telekom: Nem volt titkos paktum Lázárékkal

Kommentben válaszolt az Origo-botrány miatt felháborodott netezőknek a Deutsche Telekom (az Origo tulajdonosának, a Magyar Telekomnak a többségi tulajdonosa). Facebook-oldalukon közzétett válaszukban visszautasítják, hogy a Magyar Telekom 59,2 százalékos tulajdonosaként titkos egyeztetéseket folytattak, vagy alkut kötöttek volna a magyar kormánnyal a mobilfrekvenciáért cserébe (amit több magyar médiumban is feltételeztek).
Találatok: [31]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>