Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Dézsi Mihály highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [10]  Oldalak:   1

A demokrata fórum jelöltjét jogerősen kizárták a választásból

"Belpolitikai káoszt és nemzetközi bonyodalmakat vetít előre a ferencvárosi időközi parlamenti választás a rossz eljárási szabályok miatt, s ezért a jogalkotó a felelős" – mondta lapunknak a Fővárosi Választási Bizottság elnöke.

Az MDF jelöltje nem indulhat a ferencvárosi választáson

A Fővárosi Bíróság kedden helyben hagyta a Fővárosi Választási Bizottságnak azt a határozatát, amelyben visszautasította a Magyar Demokrata Fórum jelöltjének - Dézsi Mihálynak - nyilvántartásba vételét - derült ki a bíróság honlapján közzétett jogerős végzésből.

Másodfokon is kizárt a küzdelemből a választási bizottság három pártot

A több száz hamis ajánlószelvényt leadó három párt botránya után újabb hullámokat vet a ferencvárosi időközi parlamenti választási küzdelem: a jelek szerint ezúttal az SZDSZ-t próbálták csőbe húzni.

Feketén vásárolt kék cédulák a ferencvárosi SZDSZ-nél

Újabb csalás gyanúja vetődött fel a január 11-i fővárosi ferencvárosi parlamenti képviselői választással kapcsolatban. Ezúttal a pártelnök-választási csalásáról elhíresült SZDSZ az érintett.

Példátlan csalássorozat

Több mint 2200 hamis ajánlószelvényt találtak az MDF, a MIÉP és a Magyar Szociális Zöld Párt kopogtatócédulái között, ezért a ferencvárosi választási bizottság elutasította a három párt képviselő-jelöltjeinek nyilvántartásba vételét.

Gagyi másolat is volt a hamis ferencvárosi ajánlószelvények között

Fénymásolóval sokszorosított ajánlószelvényt is találtak a január eleji időközi választásra készülő IX. kerültben, ahol három párt - az MDF, a MIÉP és a Magyar Szociális Zöld Párt - jelöltjeinek indulási jogát visszavonta az egyéni választókerületi bizottság.
Találatok: [10]  Oldalak:   1