language

Intézmények:

Dollar Land Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [24]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Megkezdődött az Andrássy úti palotaper

Megkezdődött a Fővárosi Törvényszéken csütörtökön az Andrássy út 47. és az Andrássy út 3. alatti épület 2004-es elidegenítése miatt indított büntetőper.

Duzzad Verókék gyanúsítotti tábora

Huszonegyedikként gyanúsította meg Terézváros korábbi értékbecslőjét a BRFK a Verók István volt MSZP-s polgármester és társai ellen indított legnagyobb büntetőeljárásban – tudta meg a Magyar Nemzet.

Verókék „kitakarították” az irattárat

Kétmilliárd forintos hűtlen kezeléssel újabb három Andrássy úti palota miatt gyanúsítják Verók István volt VI. kerületi szocialista polgármestert és tizenkét egykori képviselőtársát.

Kottából ment a palotaeladás Fürsték idején

A tízmilliós vesztegetési ajánlattól a védőügyvéd összeférhetetlenségéig, a tanú nyilatkozatának megtagadásától a heves szópárbajokig sok minden előfordult a Verók István és társai ügyében folyó büntetőper szerdai tárgyalásán.

Fel nem becsült Lotz-freskók az Andrássy úti palotában

A terézvárosi ellenzéki képviselők tanúvallomásaiból az derül ki, hogy a 2002 után az MSZP–SZDSZ-koalíció által értékesített ingatlanoknál az értékbecslések rendelésre készültek, a sokszor „sajtcédulán” benyújtott vételi ajánlatok összege „véletlenül” majdnem megegyezett a szakértő, Dollarland becslésével. A paloták eladásáról pártfegyelemmel szavaztak, iparszerűen adták el azokat Terézvárosban. A becsüs szerint a Lotz-freskók nem értek egy huncut fillért sem. Az alábbiakban újabb részleteket tárunk a nyilvánosság elé, miért is vádolják Verók Istvánt és társait hűtlen kezeléssel. A büntetőper decemberben kezdődik a Fővárosi Bíróságon.

Levajazhatták az Andrássy úti palota eladását

„Nem zárom ki, hogy egyes esetekben a politikai érdek azonos tartalmú volt valamely gazdasági vagy egyéni érdekkel” – olvasható az Andrássy út 47. kapcsán folyt nyomozás jegyzőköny­vében.

Ingatlanpanama: "Kár, hogy akkor nem sikerült eljutni a nagy halig"

Hassay Zsófiával, a helyi Fidesz-KDNP önkormányzati frakciójának vezetőjével és Rabin Lászlóval, a terézvárosi önkormányzat SZDSZ-MSZP színekben megválasztott alpolgármesterével készített interjút a HVG a kerületi ingatlanügyekről.

Minden gyanú alatt

Bemutatjuk, hogyan került félreérthető helyzetbe a „központi MSZP” pénztárnoki stábjának két kulcsfigurája, illetve miként folytatódott a licit nélküli magánosítás a 2004-es palotabizniszek után.

Képviselői bűnszövetség?

A Gyorskocsi utcába idézte a Budapesti Rendőr-főkapitányság tegnap Verók Istvánt, Terézváros szocialista polgármesterét, és hűtlen kezelés gyanúsítottjaként kihallgatták. Verók a gyanúsítás ellen – akárcsak a többi SZDSZ-es és szocialista politikus – panaszt jelentett be.
Találatok: [24]  Oldalak:   1 2 3   >  >>