Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Helyek:

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [3]  Oldalak:   1

Mészáros polgármesterként saját cégével szerződik

Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester zászlóshajó cége, a Mészáros és Mészáros Kft. az EuroAszfalttal közösen sorra nyeri el az utóbbi időben a szennyvíz tisztító telepek és csatornahálózat korszerűsítésére kiírt közbeszerzési eljárásokat. A munkavállalási szándék beteljesülésének pedig még az szab gátat, ha épp a becsült árnál 167 százalékkal drágábban tudja Mészáros megcsinálni a feladatokat.

Becsődölt ipari park, gyanús telekügylet, likviditási gondok – botrány a dorogi képviselőtestületben

A költségvetésbe betervezett 121,5 millió forint telekadó helyett messze a piaci értéke felett vett át egy semmiféle bevételt nem termelő ipari területet a dorogi önkormányzat egy banktól, miközben a polgármester a pénzügyi gondok enyhítése érdekében 80 millió forintos hitel felvételét javasolja a képviselő-testületnek. Ellenzéki képviselők szerint valami nem stimmel.

Hol a pénz? Tanácsadás miatt tízszeresére ugrott a szemétdíj

Dorogon több mint 1200 százalékkal emelkedett a szemétszállítási díj összege, ugyanis a város önkormányzata kivonta a környezetvédelmi közalapítvány támogatását a hulladékszállításból. Helyette inkább másra, akár még tanácsadásra is költenék a pénzt.
Találatok: [3]  Oldalak:   1