Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

dr. Nagy Imre (MSZP-Heves) highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>

Szocialista politikus lemondatását kérik Mesterházytól

A Heves megyei közgyűlés fideszes elnöke nyílt levélben szólítja fel Mesterházy Attilát, az MSZP elnökét arra, hogy hívja vissza a közgyűlésből Nagy Imrét, a testület pénzügyi bizottságának az elnökét, a szocialista frakció vezetőjét, miután a volt egri polgármestert jogerősen elmarasztalta a bíróság jogosulatlan gazdasági előny megszerzésének bűntette miatt.

900 ezer forintra ítélték az MSZP-s Nagy Imrét

A Balassagyarmati Törvényszék helybenhagyta az Egri Városi Bíróság elsőfokú ítéletét, amelyben Nagy Imrét, Eger korábbi szocialista polgármesterét jogosulatlan gazdasági előny megszerzésében találták bűnösnek, így az ítélet jogerőssé vált - közölte Barsi József, a Balassagyarmati Törvényszék szóvivője.

MSZP-s képviselő távozását sürgeti a Heves Megyei Közgyűlés elnöke

A Heves Megyei Közgyűlés fideszes elnöke szerint az MSZP-nek le kellene vonnia a megfelelő következtetéseket azok után, hogy a megyegyűlés szocialista frakciójának vezetőjét jogosulatlan gazdasági előny megszerzése miatt nem jogerősen elmarasztalta a bíróság.

Első fokon bűnösnek találták a szocialista volt polgármestert

Jogosulatlan gazdasági előny megszerzésének bűntettében mondta ki bűnösnek az elsőfokon eljáró bíróság Eger egykori polgármesterét, dr. Nagy Imrét és Kovács Attilát az Egri Kistérségi Többcélú Társaság volt irodavezetőjét.

Meghallgatták a tanúkat az egri polgármester elleni perben

Jogosulatlan gazdasági előny megszerzésével vádolja Eger volt szocialista polgármesterét, egyben a Egri Többcélú Kistérségi Társulás korábbi vezetőjét az ügyészség.

Fideszes elszámoltatás városi szinten: Hány boszorkányt üldöznek Egerben?

Rabosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a napokban Egerben dr. Nagy Imrét, a város korábbi szocialista polgármesterét, aki 2004 és 2008 között töltötte be ezt a posztot, jelenleg pedig a Heves Megyei Önkormányzat MSZP-frakcióját vezeti.

Rabosították a korábbi szocialista polgármestert

Jogosulatlan gazdasági előny és magánokirat-hamisítás gyanúja miatt hallgatták ki a napokban Nagy Imrét, Eger korábbi szocialista polgármesterét, az Egri Kistérség akkori vezetőjét egy 2005-ös, feltételezett ügy kapcsán – tudósít a Heol.hu.

Rabosították Eger volt polgármesterét

Jogosulatlan gazdasági előny és magánokirat-hamisítás gyanúja miatt hallgatták ki a napokban dr. Nagy Imrét, Eger korábbi szocialista polgármesterét, az Egri Kistérség akkori vezetőjét egy 2005-ös, feltételezett ügy kapcsán.

Képviselői összeférhetetlenség és képviselői jogállás IV. - Alkotói szabadság

Összeférhetetlen, azaz törvénytelen pozíciókat tartott fenn több országgyűlési képviselő tavaly - ez derül ki számos 2006-os vagyonnyilatkozatból.
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>