language

Intézmények:

DRB bankcsoport highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [18]  Oldalak:   1 2   >  >>

Mindent elloptak a bankoktól?

Továbbra sem jutnak hozzá meglévő eszközeik zöméhez a brókerkárosultak, noha elvileg a felszámolási vagyonba nem tartozó elemek haladéktalanul visszajárnának, és az Egyesült Államokból már visszajöttek az értékek. Egyre inkább a Magyar Nemzeti Bank ellen próbálnak eljárásokat indítani azok, akiknek biztosan káruk keletkezett.

Alapok pénze ragadt be - nem tudni, hogy a befektetők mikor jutnak a pénzükhöz

A jegybank szerint 1500 kisbefektető lehet, aki az Access Alapkezelő olyan alapjaiban tartja a pénzét, amelyeknek május óta a nettó eszközértékét sem lehet megállapítani. A legnagyobb alap a DRB-csoport bankjaiban tartott betéteket.

Most kirámolhatja ezeket a magyar bankokat - saját bankautomatája is lehet

Belehúztak a pénzügyi intézmények felszámolói a pályáztatásba, a Kézizálog aranyhamisítási botrányában is érintett Alba Takarékszövetkezet ingatlanai közül is lehet válogatni.

Lázár János nem védheti meg a hírszerzők megtakarított pénzét

Lázár János nem segíthet több ezer titkosszolgálati ügynök, információs hivatali dolgozó, és katona kártalanításában. A Miniszterelnökséget vezető miniszter nem tud mit kezdeni az Európai Unió jogi szabályaival, jóllehet a magyar emberek érdekében sohasem hátrál meg a megvívandó küzdelmek elől. Lázár levélben tudatta a rossz hírt a Buda-Cash-botrányban 1,8 milliárd forintos tőkéjét vesztő Honvéd Egészségpénztár vezetésével.

Nem sima pech, hogy 28 ezer katona és titkosszolga pénze eltűnt

Eddig szerencsétlen véletlenként könyvelték el, hogy a Buda-Cash botrányban 28 ezer katona, rendvédelmi dolgozó és titkosszolga vesztette el megtakarításait, mert mindannyian a Honvéd Egészségpénztár kliensei voltak. Az egészségpénztár vagyona nagy részét a DRB Bankcsoportnál tartotta, a betét eltűnt, és kártalanítást sem kapnak az érintettek. Valójában a pénztárt az egyik korábbi vezetője, a Buda-Cash-hez átigazoló Detre László fűzte be régi kapcsolataival.
Találatok: [18]  Oldalak:   1 2   >  >>