Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Duna TV highlight_off
Találatok: [50]  Oldalak:   1 2 3 4 5   >  >>

Csaknem nyolcvanmilliárd jut a közszolgálati médiának

A közszolgálati média 2012-ben 77,4 milliárdos, a média- és hírközlési hatóság 34,4 milliárdos, a médiatanács 125 millió forintos költségvetési és 4,7 milliárd forintos, költségvetésen kívüli keretből gazdálkodik.


Kilencmilliós jutalom Böröcz Istvánnak

Kilencmillió-egyszázezer forint prémiumot kapott Böröcz István, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója a 2011-es munkájáért – közölte lapunk megkeresésére a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).

Prémium a közmédia vezetőinek

Összesen csaknem 15 millió forint jutalmat kapott a négy közszolgálati médium – az MTV, a Duna TV, a Magyar Rádió és az MTI – vezérigazgatója a 2011-es munkájára – derül ki a Közszolgálati Közalapítvány által nyilvánosságra hozott dokumentumból. A közalapítvány kuratóriuma még július elején szavazta meg a vezérigazgatóknak ezt a prémiumot, amit aztán az adott intézmény büdzséjéből fizettek ki.

Ókovács Szilveszter: 10 hónap munkáért 3,3 milliós jutalom

Több mint 3,3 millió forint jutalmat kapott Ókovács Szilveszter, a Duna TV egykori vezérigazgatója a csatorna élén eltöltött tíz hónapos munkájáért – derült ki a Közszolgálati Kuratórium december 14-i tanácskozásának jegyzőkönyvéből, amit a napokban hoztak nyilvánosságra.

Duna tévés fantomcégek: Az RTL-vezérig érnek az Apokalipszis-ügy szálai

Dirk Gerkens RTL-vezérig terjed az offshore hátterű, milliárdos köztartozást felhalmozó és több korrupciógyanús állami szerződéssel büszkélkedő Apokalipszis Kft. kapcsolatrendszere.

Cáfolja az MTVA, hogy kétszer fizetett volna sorozatokért

Cáfolja a közszolgálati média vagyonkezelője, hogy kétszer vásárolták volna meg ugyanazokat a tévésorozatokat. Az Origo szerdai cikke szerint duplán fizettek a sorozatokért, de a vagyonkezelő szerint csupán kétszer lett iktatva két rendszerben.

Feljelentést tesz a Duna Tv titokzatos sorozatai miatt a médiaalap

Az ügyészséghez fordul a Duna Tv tavalyi szerződései miatt a közmédiát felügyelő alap. A csatornánál tavaly másfélmillárd forintot költöttek olyan sorozatokra, amelyek vagy el sem készültek, vagy másról szóltak, mint amit megrendeltek. A pénzt titokzatos közvetítő cégeknek fizették ki, a sorozatokat más cégek készítették jóval olcsóbban.
Találatok: [50]  Oldalak:   1 2 3 4 5   >  >>