language

Helyek:

Dunakeszi highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [63]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7   >  >>

"A jól ismert fideszes hűbéri rendszer újabb kiteljesedése"

Azzal, hogy a kormány különleges gazdasági övezeteket hozott létre Göd és Dunaújváros térségében, az eredetileg ellenzéki vezetésű önkormányzatok milliárdoktól esnek el, az oda telepített akkumulátorgyárak adóbefizetéseiből elsősorban a környező Fidesz-barát települések és a párthoz köthető különböző szerveződések profitálnak.

Bő fél év alatt alig haladt a nyomozás, amiben egy tankerületi vezető is érintett lehet

Nem sokat haladt előre az eljárás, legalábbis ez derül ki a hatóságok tájékoztatásából, gyanúsítotti kihallgatás például nem történt. Közben a lemondott váci tankerületi vezető elérhetetlenné vált, és a Klebelsberg Központ sem tisztázta a helyzetet, hogy a távozó igazgató és a nyomozás között van-e kapcsolat.

Tíz évig összeférhetetlen volt a dunakeszi Fidesz frakcióvezetője, most a felesége veszi át a helyét

Tíz évig egyszerre volt a városi cég felügyelőbizottságának elnöke és önkormányzati képviselő Seltenreich József, a dunakeszi Fidesz-frakció vezetője, az összeférhetetlenséget a kormányhivatal is megállapította. A városvezetés most megtalálta a problémára a megoldást: Seltenreich feleségét jelölték a megüresedett pozícióra.

Felveszik, de állítólag el is jótékonykodják 6 havi jutalmuk egy részét Dunakeszi vezetői

A fideszes polgármester és mindhárom helyettese 6 havi fizetésüknek megfelelő jutalmat kap Dunakeszin. Az egyik alpolgármester a hvg.hu-nak azt mondta, a bruttó 3-6,6 millió forint egy részét ő és a többiek is nemes célokra fordítják majd, a város büdzséje pedig kibír ekkora kiadást.

Ismét tízmilliók kerültek fideszes propagandalapokhoz a Gödtől elvett Samsung-pénzből

A Pest megyei közgyűlés Göd és Dunakeszi térségében működő, kormánypárti propagandakiadványokat gondozó alapítványoknak adott támogatást.

Milliós jutalmakat kaptak a tankerületi vezetők

Milliós jutalmakkal zárták a tavalyi évet egyes tankerületi vezetők – tudta meg tíz hónapos „jogi huzavona” után a Momentum parlamenti képviselője, Tóth Endre. A politikus három tankerületi igazgató jutalmairól posztolt, megállapítva, hogy mind jelentős összegeket vihettek haza. A Külső-Pesti Tankerület vezetője, a korábban fideszes önkormányzati jelölt Rábel Krisztina például 1 590 000 Ft-ot kapott. „Ő volt az, aki egy iskola igazgatóját szerette volna postásként használni a tanárokat kirúgással fenyegető levelek kikézbesítéséhez. Végül nem sikerült elkerülnie a személyes találkozást a tiltakozó tanárokkal” – írta Tóth Endre.

Tíz évig 18 ezer forintért bérelt lakást a budai Várban a Dunakeszi Közüzemi Kft. ügyvezetője

Homolya József szerint ő nem közszereplő, nem kíván foglalkozni az üggyel. V. Naszály Márta I. kerületi polgármester szerint mulasztás történt, a városrész előző vezetésének minden évben felül kellett volna vizsgálnia a jogosultságokat.

Eliosos vállalkozó is felbukkant Magyarország legnagyobb középiskolai beruházásában

A korábbi Elios Zrt. igazgatósági tag, Hauberl Gergely vezette PBM Mélyépítő Kft. is részt vesz a Dunakeszi Diáknegyed közel 40 milliárdos beruházásában. A WHB Csoporthoz tartozó érdekeltségei az elmúlt években szép eredményt könyvelhettek el.

Háromszoros olimpiai bajnok kajakos alapítványa is nyert Samsung-pénzeket

Újabb körben osztogatják civil szervezeteknek a Göd városától elvett Samsung-adóbevételeket. Egyes Fideszhez köthető alapítványoknak, egyesületeknek megint sikerült „ügyesen” pályázniuk, és vannak új befutók is. Ugyanakkor akadnak, akik most kimaradtak a pénzosztásból.

Hat év alatt sem sikerült elvinni a Petőfi Csarnok maradványait, tovább nő a sitthegy

Évi félmillió tonna építési törmeléket fogadhat be a Dunakeszi határában lévő sittlerakó, amelynek tulajdonosát már több alkalommal megbüntette a környezetvédelmi hatóság. A terület elvileg „rekultiváció” alatt áll, de ennek egyelőre semmi nyoma. Sőt, háborítatlanul hevernek a telepen egykori budapesti épületek bontási anyagai, köztük rengeteg nem engedélyezett fém-, üveg-, gumi- és műanyaghulladék.
Találatok: [63]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7   >  >>