language

Intézmények:

E55 Kft. highlight_off

Személyek:

Eppel János highlight_off

Eppel János

Eppel János 2001-től 2020-ig a Porsche Hungária ügyvezetője. 2015-től a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének társelnökeként is tevékenykedik. Emellett a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesületének is tagja, akárcsak két sportklubnak, továbbá felügyelőbizottsági tag az Eximbanknál. 

A közbeszerzéseken rendszeresen nyerő üzletember rengeteg állami földet nyert árveréseken. Ezek közül a balatonfüredi földjéből egy darabot kivették a művelési ágból, és engedélyezték, hogy luxusszállodát építsen a területre. Az építési költségekre a hitelt a Matolcsy György unokatestvére - Szemerey Tamás - nevével fémjelzett Növekedési Hitel Bank adta. 

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [2]  Oldalak:   1

Szíjj László szerezte meg az uniós és magyar költségvetési pénzzel is megtámogatott balatonfüredi üdülő

Immár okirati bizonyítékunk van arra, amit egy hónapja még csak sajtóinformációként írtunk meg: a tiszakécskei milliárdos, a közbeszerzéseket sorra nyerő Duna Aszfalt tulajdonosa, a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert luxusjachtján nyaraltató Szíjj László szerezte meg a balatonfüredi Villa Vitae tulajdonjogát.

Luxusszállót épített az állam kedvenc autókereskedője

A Matolcsy-rokon Szemerey Tamás bankjától kapott több százmilliós hitel egyik fedezete az a balatonfüredi ingatlan, amire az állami autóbeszállító Porsche Hungária ügyvezetője és családja épített szállodát.
Találatok: [2]  Oldalak:   1