language

Intézmények:

Educatio Kht. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [17]  Oldalak:   1 2   >  >>

Megkerülték Lázárt a milliárdos Neptun-vásárlásnál

A Miniszterelnökséget vezető miniszter megkerülésével folytatta le a kormány háttérszervezete azt a közbeszerzést, amely végül 924 milliójába kerül az adófizetőknek. Egy lapunk birtokába került levél szerint a tárca többször is érdeklődött a titokban lebonyolított eljárás iránt, de az oktatási kormányzat még csak vissza sem jelzett neki.

Hűtlen kezelés az Educatio Kft.-nél?

Hűtlen kezelés gyanúja miatt vizsgálódik a rendőrség a felvételi eljárást bonyolító Educatio Kft. háza táján. A feljelentést a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal tette a társaságot 2008 és 2010 között ért közel kétszázmillió forintos vagyoni hátrány miatt, amely a felelőtlen vezetői döntések és a pazarló gazdálkodás következménye volt.

Elkopott az elszámoltatás

A választási kampány egyik fő témája, az elszámoltatás kormányon már korántsem olyan fontos a Fidesznek. Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztost felmentették, az ezernél is több vizsgálatból alig jutott el valami a bíróságig.

Hiller beszámolhat az állami milliárdok hollétéről (+videó)

Az elszámoltatási kormánybiztos vizsgálja az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. gazdálkodását. Budai Gyula azt szeretné kideríteni, hogy mi okozta a cég vagyonvesztését és milyen felelősség terheli a társaság korábbi vezetését, illetve a volt vagyonkezelőt.

Becsődölt az Educatio?

Családtagok belterjes hálózata szövi át az oktatási tárca fontos szervezeti egysége, az Educatio Kft. esélyegyenlőségi igazgatóságának jól honorált munkatársi körét. Közülük többen a Borovszky-botrányban is érintettek. Eközben az igazgatóság nem fizeti ki a „végeken” kulimunkát végző megbízottainak többségét.

„Az SZDSZ tele van korrupciós ügyekkel”

Valahogy mindig az erkölcscsősz politikus bukik le szado-mazochista orgiákon, és valahogy mindig, a piac és a szabad verseny híveiről derül ki, hogy könyékig vannak benne a mutyiban. Bizony, ne a liberális párttól várjuk „a minden piaci szereplő tehetsége szerint boldogul” elvének érvényesítését.
Találatok: [17]  Oldalak:   1 2   >  >>