language

Kulcsszavak:

egészségügy highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [1436]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Vécére kellett sietnie, ezért küldte el káromkodva Hadházy Ákost a bácsszőlősi polgármester

Újraindul a polgármesteri székért Szarvas Róbert Norbert, Bácsszőlős jelenlegi vezetője, aki pár hónapja azzal került be a hírekbe, hogy beköltözött a falu 46,5 millió forintos uniós pénzből felújított egészségházába. Amikor erről kérdezte Hadházy Ákos független képviselő februárban a helyszínen, ez a párbeszéd zajlott le közte és Szarvas Róbert Norbert között:

Jogtalanul élt az uniós pénzből felújított orvosi lakásban a szitkozódó bácsszőlősi polgármester, de szerinte az EU úgysem fogja megbüntetni a falut

Országosan elhíresült mondattal „gazdagította” ez év februárjában Bácsszőlős históriáját Szarvas Róbert, a község első embere. Amikor a hatalom korrupciós ügyeinek feltárásában élenjáró, független parlamenti képviselő, Hadházy Ákos megkereste, és felrótta neki, hogy jogtalanul lakik az önkormányzat orvosi lakásában, a fideszes polgármester így reagált: „Baszd meg, valahol laknom kell!” Azóta, ha rákeresünk a neten Bácsszőlősre, ez a mondat ismétlődik legsűrűbben. A falu wikipédiás szócikkében is szerepel immár, hogy a polgármester önkényesen költözött be a felújított orvosi lakásba.

Végleges: a református egyházé a Törökbálinti Tüdőgyógyintézet

Az intézményben minden eddig oda járó beteget változatlanul kezelnek.

Novák Katalin sógornője és egy öt éve tartó nyomozás a szegény donorok petesejtjeit gazdagoknak áruló budapesti klinika ügyében

A 444 információja szerint még mindig folyik az öt éve tartó a nyomozás a Versys nevű meddőségi klinika ügyében, azzal a gyanúval, hogy pénzért megvették rászoruló nők petesejtjeit, amiket gazdag ügyfeleknek adtak el. Ez Magyarországon szervkereskedelemnek számít, több közeli országban viszont nem. A Versys egyik egykori embriológusa ad tanácsot a magyar lombikszektort 2022 óta felügyelő Vesztergom Dórának, aki Novák Katalin sógornője és azután nevezték ki oda, hogy Novák elnök lett. A Vesztergom vezette Humánreprodukciós Igazgatóság tavaly többek között azt javasolta a kormánynak, hogy könnyítse meg a petesejtadományozást. Ez máig sem történt meg, állítólag a katolikus egyházhoz közelálló lobbi hatására. Szakemberek attól tartanak, hogy ha tényleg volt illegális petekereskedelem és tényleg sok nő szült gyereket azonos donor által eladott petesejtből, később féltestvérek kerülhetnek akár szexuális kapcsolatba egymással.

Minden iratot lefoglaltak a nyomozók az állammal milliárdos bizniszt kötött, majd fantomizálódott haveri cégek ügyében

Kiadná az Állami Egészségügyi Ellátó Központ jogutódja a két Fidesz-közeli vállalkozással kötött szerződésekhez kapcsolódó, eddig nem ismert iratokat, csak éppen mindet lefoglalták a nyomozók. A cégek összesen közel 5 milliárd forint értékben szerződtek túlárazottnak tűnő Covid-gyorstesztek szállítására az állammal, majd a százmilliós osztalékok kifizetése után fantomizálódtak.

Tanácsadóként kap fizetést a veszprémi kórház tavaly elbocsátott igazgatója, a gazdasági igazgatót pedig többször is figyelmeztették

Nem jelentett fedezetlen kötelezettségvállalás, nem teljesített intézkedési terv, autóbeszerzés, béremelés ellenére csökkenő bérek: ügy ügy hátán a Veszprém vármegyei kórházakban.

Befejeződött a nyomozás a hamis védettségi igazolásokat kiállító orvos ügyében, a rendőrség vádemelést javasol

Befejeződött a nyomozás a hamis Covid-igazolásokat kiállító fővárosi háziorvos és társai ügyében, a nőt 40 rendbeli vesztegetés elfogadásával, valamint felbujtóként 36 rendbeli védettségi igazolással való visszaéléssel gyanúsítják – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-vel.

Hivatali visszaélés miatt nyomoznak Bácsszőlős polgármestere ellen, aki beköltözött az uniós pénzből felújított orvosi szolgálati lakásba

Hivatali visszaélés miatt nyomoznak Bácsszőlős fideszes polgármestere ellen, aki a 46,5 millió forint uniós pénzből felújított orvosi szolgálati lakásba költözött be, erről a rendőrség tájékoztatta Hadházy Ákost.
Találatok: [1436]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>