Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Egészségügyi Minisztérium highlight_off

Kapcsolódó szervezet:

Lapok:

Hírszerző highlight_off

Hírszerző

Egykori magyarországi internetes politikai véleményportál. 2005 júliusában jelent meg először a Capital Group Zrt. vállalkozásaként (Szabados Krisztián és Arató András közös cége), a Political Capital (PC) politikai elemző céggel szoros együttműködésben, önálló menedzsmenttel. Önmagát "független, szabadelvű internetes portál"-ként definiálta. Első főszerkesztője Elek János volt, aki 2015 júliusától novemberéig birtokolta a pozíciót. Konkurenciájának nem csak az online portálokat, hanem a napilapokat (pl. Népszabadság) is tekintentette. 2007-ben főszerkesztőváltás volt: Seres Lászlót Gavra Gábor váltotta. 2008 áprilisában Arató András és cégei jelképes szintre csökkentették tulajdoni hányadukat a Hírszerzőben. 2010 májusában a HVG Online Zrt. megvásárolta, miután a Capital Group nem tudta tovább finanszírozni a megjelenését. A portál menedzselési, marketing és hirdetésszervezési tevékenységét ezután a HVG cégcsoport végezte. 2011 júliusától új profilt és főszerkesztőt váltott, Kiss Ádám vezetése alatt véleményportálként működött tovább. A Hírszerző megjelenését a HVG 2012 júniusában megszüntette, a munkatársakat a HVG Online kiadványaihoz csoportosították át. A honlap még másfél évig elérhető volt, majd lekerült a világhálóról.

Találatok: [2]  Oldalak:   1

Kiderülhet, ki áll az Omninvest mögött - ha az NBH is úgy akarja

Néhány hét alatt akkor is kiderülhet, hogy pontosan kik állnak a H1N1 vakcinát gyártó Omninvest Kft mögött, ha a cég tulajdonosi szerkezete láthatóan arra irányul, hogy a tényleges tulajdonosok elrejtőzzenek - mondta lapunknak egy biztonságpolitikai szakértő.

„Visszaélt hatalmával” – üzleti előnyt szerzett Horváth Ágnes kabinetfőnöke?

A patikusok szerint visszaélt pozíciójával Matejka Zsuzsanna, és előnyösebb helyzetbe hozta saját gyógyszertárát. Állítják: kihasználta, hogy ő alkotta a patikaliberalizációs törvényt, és így nyithatott forgalmas helyen patikát.
Találatok: [2]  Oldalak:   1