Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Egri Többcélú Kistérségi Társulás highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Szocialista politikus lemondatását kérik Mesterházytól

A Heves megyei közgyűlés fideszes elnöke nyílt levélben szólítja fel Mesterházy Attilát, az MSZP elnökét arra, hogy hívja vissza a közgyűlésből Nagy Imrét, a testület pénzügyi bizottságának az elnökét, a szocialista frakció vezetőjét, miután a volt egri polgármestert jogerősen elmarasztalta a bíróság jogosulatlan gazdasági előny megszerzésének bűntette miatt.

MSZP-s képviselő távozását sürgeti a Heves Megyei Közgyűlés elnöke

A Heves Megyei Közgyűlés fideszes elnöke szerint az MSZP-nek le kellene vonnia a megfelelő következtetéseket azok után, hogy a megyegyűlés szocialista frakciójának vezetőjét jogosulatlan gazdasági előny megszerzése miatt nem jogerősen elmarasztalta a bíróság.

Első fokon bűnösnek találták a szocialista volt polgármestert

Jogosulatlan gazdasági előny megszerzésének bűntettében mondta ki bűnösnek az elsőfokon eljáró bíróság Eger egykori polgármesterét, dr. Nagy Imrét és Kovács Attilát az Egri Kistérségi Többcélú Társaság volt irodavezetőjét.

Meghallgatták a tanúkat az egri polgármester elleni perben

Jogosulatlan gazdasági előny megszerzésével vádolja Eger volt szocialista polgármesterét, egyben a Egri Többcélú Kistérségi Társulás korábbi vezetőjét az ügyészség.
Találatok: [4]  Oldalak:   1