language

Kulcsszavak:

elfogultság highlight_off

Személyek:

Karas Monika highlight_off

Karas Monika

Karas Monika magyar újságíró, jogász, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) 2021-ben lemondott elnöke, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának korábbi elnöke. Ezt követően 2021. novemberétől az Állami Számvevőszék alelnöke lett.

Kinevezése előtt ügyvédi tevékenységéről vált közismertté, miután 2005-ben a Szárhegy dűlő-Sárazsadány-Tokajhegyalja Kft. jogi képviseletét sikeresen ellátva megnyerte az Orbán Viktor és felesége szerepével kapcsolatos pert az Élet és Irodalommal szemben, habár ezzel összefüggésben a Magyar Nemzet képviseletében hazugságon kapták. Ismertebb ügyfelei közé tartozott többek között Habony Árpád, Rogán Antal, a HírTV, Lánchíd Rádió, Magyar Fórum Kiadói Kft., Fidesz–MPSZ is. (forrás: Wikipedia)

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [2]  Oldalak:   1

A Médiatanács sosem keresztezte a Fidesz útját

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökének, főigazgatójának, illetve a hatóság operatív szerve, a Médiatanács tagjainak igen komoly fizetésemelése kapcsán elővettünk néhány olyan esetet, amikor legalábbis felvetődik a kérdés, hogy a médiahatóság mennyire végezte kellő alapossággal, politikai részrehajlás nélkül a munkáját. Fülöp István véleménycikke.
Találatok: [2]  Oldalak:   1