language

Kulcsszavak:

elfogultság highlight_off

Intézmények:

Magyar Nemzet highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Rogán beleszállt a Simicska-médiába

A Fidesz frakcióvezetője szerint "csak a vak nem látja", hogy a Magyar Nemzet, a Hír TV és a Lánchíd Rádió egyre közelebb kerül a szélsőjobbhoz. Rogán Antal hétfőn az M1 aktuális csatorna műsorában közölte: a kormánypárt korábban úgy döntött, sajtóosztályuk többé nem szervez kötelező programot fideszes politikusoknak ezekbe a médiumokba. Csintalan Sándor szerint Rogán elvesztette a kapcsolatát a valósággal.

„Lajos erre azt mondta…” - Csintalan Sándor beavat Simicska terveibe

Húsz éve interjúztunk vele utoljára. Akkor ő volt a Horn-féle MSZP wunderkindje. Azóta történt vele egy s más, ma már Simicska Lajos barátjának mondhatja magát. Ezért, meg a Lánc­híd rádiós érintettsége okán kérdeztük meg, hogy mi történik a jobboldali médiabirodalomban.

Egykapuznak - Tájkép az Orbán–Simicska-háborúban

Mik voltak Simicska emlékezetes, február 6-i dühkitörésének közvetlen előzményei? Milyen piaci változások várhatók a médiában és az építőiparban az Orbán– Simicska-konfliktus következményeként? Összefoglalónkban ezekre keressük a választ.

Sokkolták a Magyar Nemzetet

– Ne hozzon kínos helyzetbe! – hárított a Magyar Nemzet kiadójának ajtajában a Nemzet egyik vezetőségi munkatársa, aki annyit azonban elárult, hogy a szerkesztőség tagjait derült égből villámcsapásként érte a mai esemény. Hozzátette viszont, hogy a korábbi hetek sajtónyilatkozatai után várható volt, hogy valami készül.

Simicska szerint valaki elesik

A Simicska-médiabirodalom legfontosabb vezetői fellázadtak a tulajdonos ellen. Simicskát ez a saját bevallása szerint „kurvára” meglepte, ami pedig a reklámadót illeti, Rogán kitért a válasz elől.

"Simicska Lajos: "Hátba támadtak, megyek és mindenkit kib@szok!"

Lelkiismereti okokból ma benyújtották fel-, illetve lemondásukat a Magyar Nemzet, az MNO, a Hír Televízió és a Lánchíd Rádió vezetői – olvasható az mno.hu-n megjelent közleményben.

Simicska Lajos: “A mi médiánk ellen fog állni, és kurvára le fogja szarni, hogy az Orbán mit akar”

Exkluzív interjút adott az Átlátszónak Simicska Lajos, aki lapunkkal közölte elsőként, hogy ő maga lesz a HírTV elnöke, és nem érdekli, mit csinál Orbán Viktor.

Simicska középre pozícionálná a Hír TV-t

A miniszterelnök az elmúlt napokban jobboldaliként elkönyvelt főszerkesztőkkel és kiadói vezetőkkel találkozott. A pártfinanszírozás új szabályozása Orbán szerint saját lábra állította a pártokat, ezért a médiát politikai befolyásszerzésre használó egykori pártfinanszírozók befolyásának vége. A Hír TV megpróbál középre nyitni.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>