language

Kulcsszavak:

elfogultság highlight_off
pályázat highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [33]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Most hirdettek eredményt, de négy hónapja megmondtuk, kik nyerik a centrumkórházak tervpályázatát

Nem, nem vagyunk jósok, nyílt titok volt az építészszakmában, hogy kik nyerik majd a pályázatot. A nyertesek valószínűleg behozhatatlan versenyelőnyt szereztek azzal, hogy – egyébként a közbeszerzési törvény előírásaival ellentétesen – a pályázat előkészítésében is részt vettek.

Hazugsággal kikövezett tévút - M4: negyvenmilliárd a szélbe

Tízmilliárdokat bukik az állam azzal, hogy végleg elzavarta Simicskáékat és a többi útépítő nagyvállalkozást az M4-es Abony és Fegyvernek között épülő szakaszáról. Lázár Jánosékat az sem zavarja, hogy folyamatosan egymásnak ellentmondó állításokkal próbálták igazolni e döntést.

Egy éve vegzálja a kormány a civileket - Csak a gonoszság maradt

Felcsúton forgatott a német közszolgálati tv

Orbán Viktor miniszterelnök falujába látogatott a német közszolgálati televízió, a ZDF stábja. A videóban bemutatják a "futurisztikus" stadiont a miniszterelnök háza mellett, beszámolnak az épülő kisvasútról, a tervezett mesterséges tóról. Megszólaltatják Mészáros János alpolgármestert, a milliárdos gázszerelő Mészáros Lőrinc polgármester testvérét és a jegyzőt is.

Egy év dzsungelharc: meddig tart a kormány-Ökotárs háború?

2014. április 8-án Lázár János akkori miniszterelnökségi államtitkár norvég EU-ügyi miniszternek írt levelével kezdődött a Norvég Civil Támogatási Alap odaítéléséről döntő konzorcium elleni kormányzati támadássorozat. A norvég támogatású civilek csütörtökön este "ünnepelték" az évfordulót.

Majdnem bajba kerültek a Fidesz-közeli civilek, de a kormány segített

Nem nyerhettek volna állami támogatást idén azok a civil szervezetek, amelyek az elmúlt három évben folyamatosan nyertek a pályázatokon, de a minisztérium eltörölte ezt a szabályt. Így újra pályázhatnak a legnagyobb pénzeket elnyerő, Fidesz-közeli szervezetek is.

Kínosan gyenge pályázattal lett kancellár több Fidesz-közeli jelölt

Értelmetlen mondatok, valódi pályázat helyett fél oldalnyi motivációs levél, árvízi védekezés mint hivatkozási alap – nem erőltette meg magát a felsőoktatás egyik legfontosabb posztjára való jelentkezésnél a jelöltek nagy része. Mégis elnyerték az egyetemi-főiskolai kancellári posztot, valószínűleg nem függetlenül attól, hogy sokuk múltja összefonódott a Fidesszel.

Kétmilliárdot kap Orbán felcsúti szerelme

Felcsútnak jó tavasza lesz. Orbán Viktor miniszterelnök szeretett települése két újabb edzőpályát kap kétmilliárdos taotámogatással. Úgy néz ki, hogy megvalósulhat a település régóta dédelgetett terve is, a labdarúgó-akadémiát az alcsúti arborétummal összekötő kisvasút. Erre uniós pénz jut.

600 millió forint uniós támogatást juttat az Orbán-kormány a felcsúti Orbán-alapítványnak kisvasútra

Hamarosan 600 millió forint uniós támogatáshoz juthat az Orbán Viktor által alapított Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia (PFLA), amely így megépítheti régóta dédelgetett álmát, a felcsúti kisvasutat. A PFLA kezdetben nem tudta megmondani, hogy milyen forrásból valósítja meg a projektet, később kiderült, hogy a kormány ad majd rá uniós fejlesztési forrást. A pályázat most jelent meg, meglepő lenne, ha a pénzért a Puskás Akadémiának bárkivel is versenyeznie kéne.

Nyomozást rendelt el az ügyészség a Budapest Szíve program miatt

Az uniós csalásellenes hivatal, az OLAF fordult a magyar hatóságokhoz, mert visszaélésgyanús ügyeket talált az uniós pénzeket is felhasználó belvárosi projektnél. Az V kerület szerint az OLAF félreérti a helyzetet, rosszul értelmezi az iratokat.
Találatok: [33]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>