language

Kulcsszavak:

elfogultság highlight_off
vendéglátás highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [3]  Oldalak:   1

Vizoviczki koncepciós pernek tartja az eljárást

Elismerte az adócsalást a vádlottak egy része a Vizoviczki perben, de erről hétfőn senki nem akart beszélni. A tárgyalásvezető bíró így csak a régebbi rendőrségi vallomások jegyzőkönyveit olvasta fel. A Fővárosi Törvényszéken harminchárman ülnek a vádlottak padján; az eltitkolt adó nagyjából egymilliárd forint. Vizoviczki László továbbra is koncepciós pernek tartja az eljárást.

​Ilyen jóban van Rogán a Belváros Királyával

Hallotál már Lefkovics "Lecsó" Györgyről? Kis túlzással övé a fél Belváros, pl. az Ötkert, az Innio, a BOB, a Lacikonyha, a TG Italiano és a Tokio étterem is. És ő az egyetlen, aki a Bazilika elé is építhet állandó fedett teraszt. Ebben Rogán polgármester gyakran személyesen dönt.

Rendőr tanúk kizárását kéri a korrupciós ügy egyik gyanúsítottjának ügyvédje

A rendőri korrupciós botrány egyik gyanúsítottjának, Kalmár Tamásnak az ügyvédje szerint nem zárható ki, hogy a "nyomozás segítésére" az ügyészséghez átvezényelt rendőrök informális úton jelentenek Pintér Sándor belügyminiszternek a rendőri korrupciós ügyben folyó vizsgálatokról, és szerinte a nyomozás többi szereplője is elfogult. Az ügyészség szerint minden szabályosan zajlik.
Találatok: [3]  Oldalak:   1