language

Intézmények:

Elios Innovatív Zrt. highlight_off

Kapcsolódó szervezetek:
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [294]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Nemcsak a foci-, de a kézilabdapálya-építés is jól hoz a konyhára a baráti cégeknek

,5 milliárdról 5 milliárdra növelte éves bevételét a Peszter Kft. Hasonlóan látványos sikereket ért el az Alkotás Szolgáltató Kft, amely 158 millióról 1,4 milliárdra tornázta fel a bevételét egyetlen év alatt. És a Pharos ’95 Kft. is jó évet zárt 2022-ben: 4,2 milliárdról 11,3 milliárdra nőtt a cég forgalma. A három vállalkozásban az a közös, hogy több megbízást is kaptak kézilabdapályák és csarnokok építésére a közelmúltban. És persze az is, hogy több szálon kötődnek a kormányhoz és/vagy a Fideszhez.

Tiborcz bevette milliárdokat hozó ingatlanos cégébe eliosos üzlettársát

A miniszterelnök veje 5 százalékos üzletrészhez juttatta Hamar Endrét a Diófa Alapkezelőt bekebelező cégében. Hamar előbb ügyvédként, majd tulajdonosként jelent meg a Tiborcz Istvánhoz került Tarragona Zrt. felvásárlási folyamatában.

Eliosos vállalkozó is felbukkant Magyarország legnagyobb középiskolai beruházásában

A korábbi Elios Zrt. igazgatósági tag, Hauberl Gergely vezette PBM Mélyépítő Kft. is részt vesz a Dunakeszi Diáknegyed közel 40 milliárdos beruházásában. A WHB Csoporthoz tartozó érdekeltségei az elmúlt években szép eredményt könyvelhettek el.

Már csak egy ugrás, és Orbán Viktor vejének vagyona több lesz 100 milliárd forintnál

Tiborcz István immár Budapest több meghatározó ingatlanfejlesztésében is érdekelt. Mégsem képes még egy falusias városka focipályáját sem úgy pótolni, hogy a fizetnivalót ne az állam állja.

Fut Tiborcz volt eliosos üzlettársának szekere, de a járvánnyal meggyűlt a baja

Erdei Bálint cégcsoportjának a Fagyöngy Lakópark lakásainak eladása már az első évben hozott majdnem egymilliárdos profitot, egy másik projekttel viszont majdnem megégette magát.

Orbán Viktor: Jogállami dzsihádot vív az Európai Bizottság Magyarország ellen

Jogállami dzsihádot vív az Európai Bizottság Magyarország ellen – mondta Orbán Viktor tegnapi évértékelőjében, amikor az unió jogállamisági elvárásairól beszélt. Szerdán várható döntés az Európai Bíróságon abban a perben, amit a magyar és a lengyel kormány indított az Európai Bizottság 2020-as döntése ellen. Eszerint a jövőben a jogállami normák betartásához kötnék az uniós támogatások kifizetését.

Nyilvánosságra került a Tiborcz-féle Elios pályázatait vizsgáló OLAF-jelentés

Végre nyilvános az Elios-ügyről szóló OLAF-jelentés, bár Tiborcz István és az Elios nevét kitakarták benne

2013-ban írtunk először arról, hogy az Elios Zrt. hogyan trükközött az uniós támogatásból megvalósuló közvilágítási projektekkel. A cégben tulajdonos volt Orbán Viktor miniszterelnök legidősebb lányának, Orbán Ráhelnek a férje, Tiborcz István is. Amikor az Európai Unió Csalás Elleni Ügynöksége, az OLAF is vizsgálódni kezdett az Elios-ügyben, Tiborcz kiszállt a cégből, a magyar rendőrség pedig a nyomozás során nem talált semmi problémát. A kormány nem hozta nyilvánosságra az Elios-ügyről szóló OLAF-jelentést, de az Eleven Gyál nevű civil szervezet a TASZ segítségével kiperelte a dokumentumot az Európai Bizottságtól.

Nyilvánossá tették a Tiborcz István volt cégére vonatkozó OLAF-jelentést

A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) az Eleven Gyál civil csoportot képviselve megszerezte az Elios közvilágítási beruházásaival kapcsolatos visszaéléseket feltáró vizsgálati jelentést – közölte honlapján a TASZ. A jelentést közzé is tette a szervezet, hogy a sajtó feldolgozhassa.

Orbán Viktornak úgy nincs semmije, hogy a családtagjai úsznak a milliárdokban

A miniszterelnöknek nincs már adóssága, de megtakarítása sem, miközben a családtagok érdekeltségeinek a vagyona, értéke lapunk összesítése szerint 2010-hez képest legalább tizenkétszeresére nőtt.
Találatok: [294]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>