Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Helyek:

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

A mentelmi bizottság javasolja Székely és ellenzi Rapcsák mentelmi jogának felfüggesztését

Az Országgyűlés mentelmi bizottsága egyhangú szavazással azt javasolja a parlamentnek, hogy függessze fel Székely Zoltán független képviselő mentelmi jogát. Isépy Tamás (Fidesz) a bizottság elnöke elmondta: a testület korábbi gyakorlatának megfelelően közvádas ügyekben a mentelmi jog felfüggesztését javasolja.

Gazdasági bűncselekmény gyanúja miatt tett feljelentést Székely Zoltán

Három ügyben tett ismeretlen tettes ellen feljelentést a Legfőbb Ügyészségen Székely Zoltán. Szigethalom, Szigetszentmiklós és Emőd csatornaberuházásainak dokumentumait ismételten áttekintése után gazdasági bűncselekmény, csalás és közokirat-hamisítás alapos gyanúja miatt tett feljelentést a független országgyűlési képviselő.

Az emődi kazetta bizonyíthatja: Székely módszeresen zsarolt

Pénteken több médium - így az MTV, a Népszabadság és a budapesti Info Rádió is - a miskolci Hírnök című lapra hivatkozva azt közölte, hogy az ügyészség által zsarolással és vesztegetéssel gyanúsított országgyulési képviselő, Székely Zoltán arra akarta rávenni Emőd polgármesterét, hogy az általa megnevezett cég kapja a több falu összefogásával készült csatornaberuházás egy részét.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>