Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

engedély highlight_off
metró highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [49]  Oldalak:   1 2 3 4 5   >  >>

LMP: Az oroszok csak 20 százalékos jótállást vállaltak a 3-as metró szerelvényeire

A BKV és az orosz Metrovagonmas között a 3-as metró szerelvényeinek felújításáról megkötött szerződésből kiderült, miért volt sürgős az aláírása, hiszen az orosz fél csak 20 százalékos jótállást vállalt a szerelvényekre, mondta Csárdi Antal, az LMP fővárosi közgyűlési képviselője. Szerinte ez azt jelenti, hogy ha a felújítást követő években ki kell vonni egy felújított szerelvényt a forgalomból, akkor az orosz fél csak a felújítás 20 százalékát fizeti majd vissza.

Korán örült Tarlós az új metrókocsik sikerének

Idő előtt jelentette be Tarlós István főpolgármester, hogy az Alstom metrókocsija átment a közlekedési hatóság tesztjén. A hatóság szerint volt ugyan fékpróba, de annak eredményeit csak később értékelik ki, és novemberben döntenek a típusengedély kiadásáról. Egyelőre a francia gyártó is óvatosan fogalmaz.

Tarlós aláírta az új metrókocsi-szerződést az Alstommal

A ciklus legnagyobb sikerének nevezte Tarlós István főpolgármester, hogy szerdán aláírták az új metrókocsikról szóló megállapodást a francia Alstom elnök-vezérigazgatójával. Patrick Kron az aláírás után azt mondta, nem lesz gond a típusengedély megszerzése a Nemzeti Közlekedési Hatóságtól.

Szerdán aláírják az Alstom-megállapodást

Tarlós István főpolgármester és Patrick Kron, az Alstom igazgatója szerdán este fél hétkor írja alá azt a szerződés-módosítást, amelyet a napokban fogadott el a fővárosi közgyűlés, tudtuk meg a főpolgármesteri hivataltól.
Találatok: [49]  Oldalak:   1 2 3 4 5   >  >>