Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Epona Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [3]  Oldalak:   1

Ismét feljelentették a polgármestert

Egyik feljelentés a másik után érkezik Horváth Klára, Bábolna szocialista polgármestere, országgyűlési képviselő ellen a különböző ügyészségekre. Ezúttal információink szerint a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés tervezi azt, hogy a Legfelsőbb Bírósághoz fordul a polgármester lapunk által nyilvánosságra hozott azon ügyében, ami egy bábolnai közhasznú alapítvánnyal volt kapcsolatos. A megyei önkormányzat beadványában ismeretlen tettes ellen sikkasztás és hűtlen kezelés gyanújával tesz feljelentést.

Parázs hangulat alakult ki Bábolnán

Bábolna önkormányzati lapjában üzenget munkatársainak Horváth Klára, a város polgármestere, szocialista országgyűlési képviselő. Decemberben azzal vádolta meg az általa vezetett Shagya Alapítvány felügyelőbizottságának elnökét, hogy tájékozatlansága miatt kifogásolta egyszemélyes akcióját, amellyel 9,6 millió forint közpénzt utalt át egy magáncégnek.

Tovább bővült a bábolnai botránykrónika

Több mint harmincötmillió forintot kell visszafizetnie a bábolnai lovasiskolának. Az oktatási intézmény fenntartója a „Bábolna Shagya” Közhasznú Alapítvány, amelynek kuratóriumi elnöke Horváth Klára, a város polgármestere, szocialista országgyűlési képviselő.
Találatok: [3]  Oldalak:   1