Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Erkel Színház highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Újabb remek példák Orbánék szubjektív pénzosztására

Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánították az OTP új, XIII. kerületi irodaházának építését, amelyről kedden nyilatkozott Csányi Sándor elnök-vezérigazgató.

Lukra fut Orbánék elszámoltatása?

Az igen aktív Papcsák Ferencen és Budai Gyulán kívül ugyan számtalan kormányzati és parlamenti szerv vizsgálja az előző kormányok "kétes ügyeit", mégis kevés eddig nem ismert csontváz került elő.

Kevés újdonsággal szolgálnak Varga csontvázai

Költségvetési "csontvázakkal" csak a töredéke foglalkozik annak a jelentésnek, amelyet szerdán hozott nyilvánosságra Varga Mihály, a Miniszterelnökség államtitkára.

Méregdrága és kockázatos - Az állam számára különösen előnytelen PPP-szerződéseket kötöttek a közelmúltban

Ellenőrizetlen üzemeltetés, megfelelő biztosítékok és dokumentumok hiánya, a nemzetközi átlagnál két-háromszor drágább beruházások – ezek jellemzik az eddig vizsgált hazai, úgynevezett PPP-konstrukciókat. A szerződések miatt a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium egyes fejlesztések leállítását javasolta, például az Erkel Színház esetében.

Mégsem életveszélyes az Erkel?

Összesen hat, úgymond tisztázatlan, a Fidesz–KDNP és a Jobbik képviselői számára korrupciógyanús kulturális ügyről tárgyalt tegnap az Országgyűlés kulturális bizottságának ellenőrző testülete.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>