Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Esélyegyenlőségi Főigazgatóság highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [3]  Oldalak:   1

Már a rendőrség is nyomoz a Borovszky-ügyben

Hűtlen kezelés gyanúja miatt elrendelte a nyomozást a rendőrség a korábban Borovszky Tímea vezette, a volt oktatási tárcán belül működő Esélyegyenlőségi Főigazgatóság szerződéskötéseinek ügyében az elszámoltatási kormánybiztos feljelentése alapján. Nyomoz a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) – ugyancsak Budai Gyula feljelentése nyomán – a vidékfejlesztési intézet korábbi szerződéseinek ügyében is. A nyomozások elrendeléséről a kormánybiztos tájékoztatta az MTI-t pénteken.

„Szakértők”: színlelt szerződések Hiller minisztériumában

A Borovszky Tímea által vezetett Esélyegyenlőségi Főigazgatóságon egyesek színlelt szerződésekkel dolgoztak, az akták jelentős részéből alapvető dokumentumok hiányoztak, a megbízottakat versenyhelyzet teremtése nélkül választották ki – derül ki a még Hiller István idején készült minisztériumi jelentésből.

Megrovás az oktatási tárca esélyegyenlőségi pályázatai miatt

Megrovást és írásbeli figyelmeztetést kapott az oktatási minisztérium több munkatársa több felzárkóztató programnál történt szabálytalanságok miatt. A minisztérium szerint minden rendben volt, az iratkezelés és finanszírozás azonban "számos hiányossággal terhelt".
Találatok: [3]  Oldalak:   1