Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Esma Zrt. highlight_off
BDK Budapesti Dísz és Közvilágítási Kft. highlight_off
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Nem nyomoznak a Garancsi-plakátok ügyében

Már a látszatra sem adnak: az ügyészség mindössze egy nap alatt döntött az ESMA-ügyben tett feljelentés elutasításáról. Pedig egy fővárosi előterjesztés szerint két éve engedély és ellentételezés nélkül használ bizonyos plakáthelyeket a miniszterelnök barátjának a cége.

Korrupciógyanús ügyek a Fővárosi Közgyűlésben

Azt a Torma Szilviát nevezte ki ügyvezetőjének a Fővárosi Közgyűlés szerdai zárt ülésén a Fővárosi Közbeszerzési Kft., aki az I. kerülettől a piaci ár csaknem harmadáért bérel önkormányzati lakást – tudta meg a Magyar Nemzet. A hölgy, akinek a havi fizetése szerdától csaknem másfél millió forint lett, gazdasági ügyvezető-helyettesként másodmagával már eddig is azt a társaságot irányította, amelynek eddigi működését Tarlós István (Fidesz–KDNP) főpolgármester gyakran kifogásolta.

Milliárdos bevételt hozhattak Garancsi cégének az oszlopfül reklámok

Az ESMA Zrt. nyilvános cégadatai szerint azvillanyoszlop-reklámok újbóli kihelyezése után három és félszeresére nőtt a cég árbevétele.

Orbán barátját "kimosdatta" a Fővárosi Közgyűlés

Engedély nélkül, ingyen használja a fővárosi villanyoszlopokat Garancsi István reklámcége – derült ki a Fővárosi Önkormányzat előterjesztéséből, amelyet szerdán el is fogadott Fővárosi Közgyűlés. A döntés értelmében a mulasztás ellenére további 5 évre kap használati jogot Orbán Viktor jó barátjának a cége. Korábban, amikor az ESMA reklámoszlopai sértették a Fidesz érdekeit, még nem volt ilyen engedékeny a kormány, épp ezért veszélyesnek kiáltották ki az "elefántfül-hirdetéseket". A tiltást - láss csodát - visszavontak, miután Garancsi kezébe került a cég.

Ingyen, engedély nélkül helyez ki reklámokat Garancsi István cége

Két éve nem fizet használati díjat a villanyoszlopokra – engedély nélkül – kihelyezett reklámok után Garancsi István cége, az Esma Reklám Zrt., írja egy fővárosi előterjesztésre hivatkozva a Zoom.hu.

Ingyen és engedély nélkül használja Garancsi cége a fővárosi oszlopfüleket

Pikáns: egy fővárosi előterjesztésből derül ki, hogy az ESMA két éve nem fizet használati díjat a villanyoszlopokra – engedély nélkül – kihelyezett reklámok után.
Találatok: [6]  Oldalak:   1