Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Estivo Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>

Milliárdos ingatlan–panamák - Folytatódó BKV-s feljelentések

Nemcsak tanácsadói szerződésekkel és szabálytalan végkielégítésekkel nyúltak le közpénzeket a BKV-nál, hanem több nagyszabású ingatlan-panama is elindult. A botrány kirobbanásával meghiúsulhatnak a strómanokkal, off-shore cégekkel tervezett milliárdos tranzakciók.

Keselyűk mindkét oldalon - A Fidesz fővárosi frakcióvezető-helyettese

Az elmúlt tizenöt évben kialakult egy olyan közeg, amelyben egyes emberek elhitték magukról, hogy ők utolérhetetlenek, támadhatatlanok – nyilatkozta lapunknak György István, a Fővárosi Közgyűlés pénzügyi ellenőrző bizottságának fideszes elnöke.

12 milliárdos büntetés a fővárosnak

Megakadályozták a koalíciós pártok a Fővárosi Közgyűlésben, hogy kiderüljön, kit terhel a felelősség a csepeli szennyvíztisztítótól elvont tizenkétmilliárd forintos uniós támogatás miatt, amit a fővárosnak "saját zsebből" kell kifizetni. Az előzetes letartóz-tatásban lévő Hunvald György polgármestert kirakták két bizottságból a szocialisták.

Vizsgálják a kelenföldi ingatlancserét

Nincs jogi akadálya annak, hogy a Fővárosi Közgyűlés újra tárgyalja azt az MSZP–SZDSZ–MDF-es többséggel elfogadott határozatot, miszerint a főváros elcserélné a tulajdonában lévő kelenföldi városközpontot az Estivo Kft. tulajdonolta óbudai buszpályaudvarral – így döntött a közgyűlés jogi és ügyrendi bizottsága.
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>