language

Helyek:

Észak- és Közép-Amerika highlight_off

Lapok:

K-Monitor highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>

A WikiLeaks szerint az USA aggódik az üzbegisztáni korrupció miatt

A WikiLeaks oknyomozó portál közzétette amerikai diplomaták Üzbegisztánról szóló véleményét, miszerint a közép-ázsiai országban nemcsak virágzik a korrupció, de a kormány kifejezetten szoros kapcsolatban áll a szervezett bűnözéssel - adta hírül a Radio Free Europe Radio Liberty.

A WikiLeaks szerint az USA aggódik az üzbegisztáni korrupció miatt

A WikiLeaks oknyomozó portál közzétette amerikai diplomaták Üzbegisztánról szóló véleményét, miszerint a közép-ázsiai országban nemcsak virágzik a korrupció, de a kormány kifejezetten szoros kapcsolatban áll a szervezett bűnözéssel - írja az International Herald Tribune.

Nyilvános az amerikai katonai hírszerzési büdzsé

Az Obama-adminisztráció múlt héten tette közzé a Nemzeti Hírszerzési Program (NIP) és a Katonai Hírszerzési Program (MIP) 2010-es – 53,1 milliárd illetve 27 milliárd dolláros – költségvetését. A kormányzat ezzel újabb lépést tett a hírszerzés átláthatóbbá tétele felé.

Belső feszültségek a WikiLeaks-nél

A Wired.com értesülései szerint kisebb lemondási hullámhoz vezetett a Wikileaks-en belül az alapító, Julian Assange azon döntése, hogy az iraki háborúval kapcsolatos mintegy 392.000 titkosított amerikai dokumentumot a szervezet már október 18-án közzétegye.
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>