Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Észak-magyarországi Regionális Bank Zrt. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Buda-Cash-ügy: előzetesben marad három érintett

A Fővárosi Törvényszék jogerősen is helybenhagyta a Buda-Cash-ügyben érintett három ember előzetes letartóztatását - közölte a törvényszék sajtóosztálya csütörtökön az MTI-vel.

Buda-Cash-ügy: három gyanúsított előzetes letartóztatását kezdeményezik

Három gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelését indítványozta az ügyészség a Buda-Cash-ügyben - tájékoztatta a Fővárosi Főügyészség sajtószóvivője kedden az MTI-t.

Buda-Cash: sorban állnak pénzükért Miskolcon

Tanácstalan emberek állnak sorba csütörtök kora reggeltől a Tokaj és Vidéke Takarékszövetkezet miskolci fiókja előtt, hogy pénzükhöz, vagy legalábbis annak egy részéhez jussanak, a pénzintézet az Észak-magyarországi Regionális Bank (ÉRB) Zrt. érdekeltségébe tartozik.

Buda-Cash botrány - óriási a baj, települések pénze is veszélybe került

Veszélybe került több önkormányzatnál is a bérek kifizetése, ugyanis 80-nál is több helyhatóság vezette a számláját a Buda-Cash csoporthoz tartozó pénzintézeteknél. A kormány próbálja menteni a helyzetet.

Buda-Cash botrány: A kár elérheti a 100 milliárdot is

Erős a gyanú, hogy több évtizedes visszaélés-sorozatra bukkant a jegybank a Buda-Cash Brókerház átfogó ellenőrzése során – mondta Windisch László, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöke keddi sajtótájékoztatóján.
Találatok: [6]  Oldalak:   1