Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Észak-Magyarországi Regionális Vízművek Zrt. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>

Dől a közpénz az L. Simon-közeli cégekhez

Előre szólunk, a szemük kifolyik a sok pályázattól és milliótól. Viszont legalább nyertes cégből nincs olyan sok, és majd’ mindegyik tulajdonosa, hát, nincs rosszban L. Simon Lászlóval, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkárával.

Pintér Sándor nélkül csak úgy dől a pénz

A kormányváltás óta 50 százalékkal nőtt a bevétele a Civil Biztonsági Szolgálatnak, Pintér Sándor korábbi cégének. A néhány évvel ezelőtt még panelban lakó bizalmi embere által megvásárolt CBSZ 856 millió forintot kap a Pécsi Tudományegyetemtől, de a médiahatóságnál is befutottak, és érik az újabb nagy üzlet, a vízművek védelme.

Luxuskocsikra folyt el a vízmű pénze

Fölösleges luxuskiadásokra és "udvari beszállítókra" bukkantak az Észak-Magyarországi Regionális Vízmű Zrt. komplex átvilágítása során. A becsült kár meghaladja a másfél milliárd forintot, a szabálytalanságok miatt az új cégvezetés ügyészségi feljelentést tesz.

Közpénzek herdálása miatt az ügyészséghez fordul az ÉRV Zrt.

Az Északmagyarországi Regionális Vízművek működését vizsgáló szakértők több mint kétszáz esetben találtak szabálytalanságot. A cég új vezetése az ügyészségtől kéri, hogy vizsgálja ki, történt-e bűncselekmény.

Az ÉRV Zrt. ügyészséghez fordul a korábbi vezetés gazdálkodása miatt

Az Észak-magyarországi Regionális Vízművek (ÉRV) Zrt. vezetője hétfői sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy a korábbi vezetés gazdálkodása, a közpénzek elherdálása miatt ügyészséghez fordulnak.
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>