language

Akták:

EU elnökség highlight_off

EU elnökség

EU elnökség

Magyarország 2011. január 1-től tölti be a soros elnöki tisztséget az Európai Unió Tanácsában. A K-Monitor számára fontos ennek sikeres kimenetele, és ezzel együtt az adóforintjainkból elköltött összegek nyomon követése és átláthatóvá tétele. Ezért honlapunkon összegyűjtjük az elnökséggel kapcsolatos kiadások fő tételeit, és bemutatjuk azokat a szerződéseket, amelyeket a lebonyolító szervek kötnek beszállítóikkal, partnereikkel.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [34]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Arat az állami tendereken az IMG

Továbbra is zsinórban nyeri az állami megbízásokat az I.M.G. Inter Media Group (IMG) nevű médiaügynökség. A kft. igazgatója szerint sikerük titka a munka és nem a cégtöbbséget tulajdonló első Orbán-kormány alatti MFB-vezér, Patonai Péter.

Lassan, de biztosan: megjöttek az uniós elnökségre tuningolt rendőrmotorok

Mivel a kiírással késlekedtek, csak most érkezhettek meg a rendőrséghez az év elején megtendereztetett új motorok. 300 millióért vették meg a hatvan járművet a Wallis Motor Pest Autókereskedelmi Kft.-től.

Milyen autóval járnak a miniszterek? Erősen titkolják

2010-ben 703 millió forintba került az adófizetőknek az állami autóflotta fenntartása. Eközben idén csak a frissítésre 600 milliót fordít a kocsikat üzemeltető Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság, korábbi nevén Központi Szolgáltató Főigazgatóság (KSZF).

Átláthatóság: a soros EU elnökség számokban

Az Európai Unió Tanácsának soros elnöki tisztségét Magyarország töltötte be 2011. január 1. és június 30. között. A K-Monitor az elmúlt fél évben arra törekedett, hogy olvasói számára átláthatóvá tegye, mire mennyit és mi célból költ az állam egy olyan kiemelkedően fontos esemény kapcsán, amely legközelebb 14 év múlva lesz esedékes.

Szinte ingyen bérelték az EU-elnökség luxusautóit

88 millió forint bérleti díjat és 37 millió forint üzemanyagköltséget fizetett ki a magyar EU-elnökség stábja a mintegy 200 darab, felerészben luxusautó üzemeltetéséért az elmúlt fél évben. A napokban kedvező áron értékesített kocsik egy részét már új magyar tulajdonosaik használják.
Találatok: [34]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>