Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Expo Center (Pécs) highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>

Korrupcionista Respublika

Akárhonnan tekintünk a mögöttünk hagyott két évtizedre, ez a Harmadik Magyar Köztársaság egyik legszégyenteljesebb korszaka a magyar történelemnek.

Közkinccsé kell tenni az igazi kuplerájokat

Miért kell tíz éven át évi 400 millió forintot törleszteni egy használhatatlan, jó esetben is csak veszteségesen üzemeltethető beruházás után, amely a közgyűlés felhatalmazása nélkül valósult meg még Toller László polgármestersége idején?

Nyomoznak a pécsi Expo Center ügyében

Hűtlen kezelés gyanúja miatt indított nyomozást a rendőrség a pécsi Expo Center ügyében. A ritka kivételekkel ma üresen álló épület ügyében egy ad hoc bizottság vizsgálódott, a napvilágra került anyag a balul sikerült beruházás több felelősét is megnevezi.

Feljelentést tesz a pécsi polgármester

A polgármester bejelentette: vesztegetés, a számvitel rendjének megsértése, csalás, hűtlen, illetve hanyag kezelés bűntettének elkövetése miatt tesz feljelentést ismeretlen tettesek ellen.

Rászállott a Páva pécsi elődjei szerződéseire

Feljelentést tett a pécsi önkormányzat ismeretlen tettes ellen a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságon, mivel a város vezetői úgy látják, hogy a 2006-ban átadott Pécsi Expo Center beruházása során számos, bűncselekményre utaló szabálytalanság történt.
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>