language

Személyek:

Faller Jenő highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

FESTMÉNYEKÉRT CSERÉBE BUDAPESTEN IS SZÁZNEGYVENMILLIÓT PANAMÁZTAK EL HORVÁTHNÉ FEKSZI MÁRTÁÉK

Több mint 140 millió forintos kár érhette a magyar államot a Horváthné Fekszi Márta és Faller Jenő korábbi szocialista külügyminisztériumi államtitkárok közreműködésével nyélbe ütött Wenczel Pohl festmények és budapesti ingatlanok csereügyletében – tudta meg a PestiSrácok.hu.

New Yorkban is panama készülhetett

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomoz hűtlen kezelés gyanúja miatt annak a szerződésnek az ügyében, amelyet Faller Jenő volt szakállamtitkár mellett a moszkvai kereskedelmi kirendeltség áron aluli értékesítése kapcsán gyanúba keveredett Fekszi Márta korábbi államtitkár is aláírt 2009 decemberében.

A rejtélyes tíz hétre koncentrálnak a moszkvai ügylet nyomozói

Új szakaszához érkezett a moszkvai ingatlanügy nyomozása az [origo] információi szerint, miután az ügyészség azonosított egy két és fél hónapos időszakot, amely kulcsfontosságú a gyanú szerint sokmilliárdos kárt okozó ügy megértéséhez.

Külügyesek ellen nyomoznak Mr. Green miatt

A Legfőbb Ügyészség nyomozást rendelt el a Green-ügyben, azaz annak a furcsa szerződésnek kapcsán, amelynek alapján 44 millió dollárt próbáltak kiszedni a magyar államból, anélkül, hogy a pénz ellenértékéért bármit kaptunk volna.

Nyomozás a külügy New York-i üzlete miatt

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanújával nyomozást rendelt el a Legfőbb Ügyészség hétfőn annak a szerződésnek a kapcsán, amelyet Horváthné Fekszi Márta volt külügyi államtitkár, illetve Faller Jenő szakállamtitkár, Gyurcsány Ferenc bizalmasa írt alá még 2009-ben egy floridai adótanácsadó céggel – értesült lapunk.

A buzgó követ, a precíz államtitkár és a sodródó igazgató a moszkvai ügy főszereplői

Kézzel áthúzott, több milliárd forint elkótyavetyéléséről szóló államtitkári panasz, senkinek fel nem tűnő, érthetetlen százmilliós és milliárdos kincstári átutalások is szerepelnek abban a zavaros ingatlanügyben, amely miatt kedden őrizetbe vették a korábbi moszkvai nagykövetet, az egykori külügyi államtitkárt és az állami vagyonkezelő korábbi vezetőjét.

Gyurcsányt is meghallgathatják a moszkvai ingatlanmutyi miatt

Feljelentést tett a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal a moszkvai kereskedelmi kirendeltség 2008-as értékesítése miatt. A hivatal olyan dokumentumokat hozott nyilvánosságra, amelyek szerint a 2008-as pályázat nyertesével már 2005-ben volt egy előszerződés az épület eladására, amit végül még olcsóbban, piaci értékénél becslés szerint 5 milliárd forinttal kevesebbért játszott át a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő egy luxemburgi székhelyű cégnek.

Feljelentés a moszkvai kereskedelmi kirendeltség ügyében

A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal feljelentést tett hűtlen kezelés és magán-okirat hamisítás gyanúja miatt a moszkvai kereskedelmi képviselet értékesítése miatt szerdán.

Tizet adnánk a nyolcezermillióból Mr. Greennek

Gyanús szerződést kötött pont egy éve a külügy egy amerikai ügyvédi irodával, hogy alkudozzon New Yorkkal egy ottani magyar ingatlanra kirótt 121 millió dolláros adóról.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>