Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Helyek:

Fehérgyarmat highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Hárommilliárdért épül egyházi iskola - ki a kivitelező?

A Millenáris tízmilliárdos parkjának kivitelezésében is részt vevő Garage Kft. építheti fel fővállalkozóként - egyedüli ajánlattevőként, nettó hárommilliárd forintért - a református egyház új iskoláját Fehérgyarmaton. A beruházást az állam finanszírozza.

Egyetlen épülettel sem készült el a tanuszodák építésének bajnoka

Van egy cég, amelyik olyan erősen nyitott a közbeszerzéseken, mint talán korábban soha senki. A Hanley Service Kft. mindössze három hét alatt négy tanuszodára és három tornacsarnokra kötött szerződést a Nemzeti Sportközpontokkal 1,7 milliárd forintért. Tavaly áprilisban volt a Hanley csodahónapja, az épületeknek azóta régen el kellett volna készülniük. De egyetlen egy sem készült el a februári határidőre, sőt a módosított határidőkre sem. A Sportközpontok kötbér helyett inkább még több pénzt adott, volt, hogy egészen nevetséges indoklással.

Hat év börtönt kapott a korrupt fehérgyarmati ügyész

Vesztegetés miatt jogerősen hat év börtönre ítélt a bíróság egy korábbi fehérgyarmati ügyészt. A vezető beosztásban lévő tisztviselő pénzt fogadott el olyan emberektől, akik ellen eljárás volt folyamatban, és kisebb ügyek elsimításáért cserébe a házában is végeztek javításokat.

Hat évet kapott a kibelezett birkát elfogadó ügyész

Ügyészként nem érdemes bűnözni: a fehérgyarmati ügyészség egykori vezetője százezer forint, némi lambériázás és egy birka miatt pont akkora börtönbüntetést kapott, mint a Globex-ügyben kisbefektetők hatmilliárd forintját eltüntető Vellai Györgyike.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>